Tigara electronica, inca un pas spre renuntarea la fumat

Advertorial
Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 14:30
5078 citiri

Desi la prima vedere pare sa fie un produs prea putin cunoscut, in realitate tigari electronice poti sa intalnesti aproape oriunde, ele fiind deja utilizate fara nicio grija de tot mai multi fosti fumatori.

Neincrederea sta in special chiar in tine, pentru ca iti este cu mult mai simplu sa decizi fara sa incerci o tigara electronica, altfel beneficiile pe care le-ai primi sunt cu adevarat resimtite de propriul organism.

Daca ai incercat cel putin o sigura data sa nu mai fumezi tigari din tutun, chiar si pentru cateva zile, cu siguranta ai observat ca tonusul este cu totul altul si ca vigoarea zilnica se ridica la un nivel pe care l-ai uitat de multa vreme.

Iti poti imagina cu usurinta ca in cel mult o saptamana de utilizare a unei tigari electronice, deja ai eliminat dependenta de fumat si oxigenarea sangelui si implicit a tuturor organelor interne incepe sa revina la normal.

Cel mai pretios avantaj al unei tigari electronice este legat de faptul ca poti sa personalizezi cu cea mai mare finete cantitatea de nicotina de care inca este foarte posibil sa ai nevoie.

Unui fumator cu state vechi ii este extrem de dificil sa fie privat de cantitatea de nicotina cu care s-a obisnuit, prin urmare dozajul de nicotina din lichide tigari electronice poate fi ajustat de la un nivel initial asemanator cu cel al tigarilor fumate zilnice, catre un nivel din ce in ce mai redus, pana la eliminare.

Niciun alt produs care pretinde ca te va putea ajuta sa renunti la fumat nu poate oferi acest beneficiu, ca atare folosind unul dintre modelele actuale de tigari electronice te vei apropia tot mai mult de tinta pe care vrei atat de mult sa o atingi - renuntarea la fumat.

Daca vei cauta informatii online despre tigari electronice, este util sa faci o cercetare cat mai buna in primul rand in ceea ce priveste siguranta utilizarii de tigari electronice si lichide pentru acestea.

Cum te poti astepta concurenta nu sta si priveste cum tot mai multi fumatori renunta la viciul lor si se indreapta spre tigari electronice, oferindu-ti argumente impotriva acestui dispozitiv electronic.

Cu toate acestea vocile care afirma ca tigara electronica este net mai putin daunatoare organismului sunt tot mai numeroase, astfel ca inclusiv in cercurile inalte ale conducerilor europene se vorbeste tot mai mult despre stabilirea unor criterii prin care utilizarea de tigari electronice sa fie definita ca aport real pentru cei care doresc sa renunte la fumat.

Pe plan local, daca ai decis ca merita sa incerci, cauta un magazin specializat in vanzarea de tigari electronice, asta insemnand ca nu vei cumpara un astfel de produs de la magazinul care vinde simultan si produse alimentare, sau pentru curatenia casei.

La Vapers-One, in oricare dintre cele 4 magazine vei intra fizic, sau prin intermediul site-ului www.vapers-one.ro, ai de ales dintr-o gama foarte mare de tigari electronice, atomizoare, baterii sau lichide si arome concentrate tigari eletronice.

Avantajul incontestabil de a cumpara produse certificate si cu garantie se va transpune chiar in succesul pe care il veti avea de pe urma folosirii unor produse autentice.

Se interzice fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzice fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Vânzarea de țigări electronice minorilor, interzisă prin lege. Ce sancțiuni sunt impuse
Vânzarea de țigări electronice minorilor, interzisă prin lege. Ce sancțiuni sunt impuse
Klaus Iohannis, președintele României, a promulgat, miercuri, 27 martie, legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul produselor din tutun, informează Administraţia...
#renunta fumat, #tigari electronice , #fumat