Stimulenti pentru dezvoltarea corporala la culturisti

Advertorial
Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 12:32
20589 citiri
Stimulenti pentru dezvoltarea corporala la culturisti

(P) Fiecare sportiv care practica culturismul are nevoie de anumiti stimulenti care il vor ajuta sa isi dezvolte masa musculara mai rapid si mai armonios. Efectul oferit de acestia nu se compara cu modalitatea naturala de crestere a masei musculare.

Cu atat mai mult, sportivii care participa la competitii de culturism apeleaza la astfel de solutii pentru a isi asigura un loc pe podium, fara a se informa suficient in prealabil. Ceea ce nu este tocmai recomandat!

Care este cel mai bun stimulent pentru culturisti? Ce beneficii si ce riscuri are? Acestea sunt intrebari care necesita o informare prealabila minutioasa.

Reprezentantii steroizi-originali.com, de exemplu, recomanda ca administrarea steroizilor sa se faca sub indrumarea specialistilor, iar in acest sens indruma sportivii catre cei mai buni steroizi de pe piata.

Stimulentii la care culturistii apeleaza constau in steroizi orali sau injectabili. Diferentele dintre cele doua tipuri sunt majore, iar in principiu constau in modalitatea de actionare si de administrare, bineinteles.

Anumiti culturisti cu experienta apeleaza la ambele tipuri de steroizi. In general, aceasta abordare nu are efecte negative asupra organismului, insa pentru incepatori se recomanda a incepe strict cu steroizii orali, iar dupa o perioada de aproximativ un an de zile, sa continue cu cei injectabili.

Oxandronol - unul dintre cei mai eficienti steroizi

Oxandronol sau Anvar, asa cum se gaseste pe piata, este un tip de steroizi orali. Este potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si promite un numar redus de riscuri, ceea ce face ca produsul sa fie foarte cautat de catre sportivi.

Un lucru este cert - si acest tip de steroizi poate fi falsificat, astfel ca persoanele interesate trebuie sa il achizitioneze de la distribuitori de incredere sau sa il comande de pe site-uri profesioniste.

Initial, Oxandronolul a fost recomandat femeilor si copiilor. De aici sportivii pot deduce ca administrata intr-o doza recomandata de medici sau antrenori specialisti, substanta nu are efecte periculoase asupra corpului.

Acest steroid nu este folosit doar de catre culturisti, si si de catre atleti sau inotatori. In plus, este recomandat si in cadrul curelor de slabire pentru ca ajuta la arderea grasimilor.

Desi are un pret mai ridicat decat restul steroizilor, aduce numeroase beneficii sportivilor care pun mare pret pe efectul estetic al corpului. Pentru ca accelereaza arderea grasimilor, acest tip de steroid oral permite o dieta bogata in calorii. In plus, odata cu arderea grasimilor nedorite, steroidul confera un aspect mai placut corpului, potrivit pentru competitiile de culturism.

Bineinteles, ca si in cazul altor steroizi, nici acesta nu este lipsit de efecte adverse. In situatia in care sportivii exagereaza privind doza administrata, risca aparitia acneei si a parului foarte des pe toata suprafata corpului, precum si a degradarii aspectului tenului.

Steroidul poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati. La femei, un efect advers poate fi virilizarea, iar la barbati scaderea libidoului. Virilizarea la femei este un efect secundar foarte problematic - voce ingrosata, cresterea parului foarte des si marirea clitorisului. Substanta poate afecta chiar si ficatul, inima si nivelul testosteronului.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#stimulent culturisti, #stimulent dezvoltare corporala, #Steroizi , #fitness