Stiai ca un implant dentar poate rezista toata viata? Iata cateva curiozitati legate de acest tratament revolutionar!

Advertorial
Joi, 11 Aprilie 2019, ora 13:11
12890 citiri
Stiai ca un implant dentar poate rezista toata viata? Iata cateva curiozitati legate de acest tratament revolutionar!

La ora actuala, tratamentul cu implant dentar reprezinta solutia optima pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti, indiferent de gravitatea sau complexitatea problemei stomatologice cu care te confrunti. Astfel, daca ai pierdut un dinte, acum ai posibilitatea de a-l inlocui cu unul artificial perfect functional, care va arata si pe care il vei simti exact ca unul natural.

Totodata, in situatia in care o afectiune grava a cauzat pierderea dintilor de pe arcada superioara (la nivelul maxilarului), de pe arcada inferioara (la nivelul mandibulei) sau chiar intreaga dantura, poti alege un sistem revolutionar de implant dentar conceput de producatorul german Bredent. Sistemul Fast and Fixed iti va oferi rezultate incredibile, astfel incat in numai 24 de ore te vei putea bucura din nou de dinti ficsi, estetici si perfect functionali, inlocuind in acest fel proteza mobila incomoda si ineficienta.

Implantul dentar reprezinta, asadar, un subiect de maxim interes pentru toate persoanele care se confrunta cu afectiuni ce duc la pierderea dintilor, fie ca aceasta pierdere este partiala sau integrala. Prin urmare, in randurile de mai jos vei putea descoperi mai multe detalii referitoare la aceasta solutie de inlocuire a dintilor, care a revolutionat lumea stomatologiei si a imbunatatit viata a milioane de persoane din intreaga lume.

Stiai ca...

...tratamentul clasic cu implant dentar se desfasoara in numai 3 etape? Prima faza presupune montarea implantului propriu-zis, acesta fiind un surub din titan care este inserat in structura osoasa a pacientului. Practic, acest segment realizat dintr-un material biocompatibil va prelua rolul de radacina pentru dintele artificial. Ulterior, la o distanta de circa jumatate de an de la interventia initiala, are loc montarea bontului protetic, urmata de o ultima etapa a atasarii coroanei. Fiind partea vizibila a noului dinte, coroana este realizata din ceramica de inalta rezistenta si durabilitate, imitand perfect smaltul dentar natural.

...absolut toate componentele unui implant dentar de calitate sunt confectionate din materiale 100% compatibile cu organismul uman? Dat fiind faptul ca materialele utilizate in acest tratament stomatologic sunt titan, zirconiu si ceramica, nu exista riscul ca eventualele investigatii RMN facute ulterior sa fie afectate, deoarece aceste materiale nu contin fier.

...poti urma un tratament cu implant dentar chiar si in cazul in care structura ta osoasa este afectata? Daca situatia o impune, medicul stomatolog va trebui sa recurga la o procedura suplimentara de aditie osoasa pentru mandibula sau maxilar, in functie de nevoie.

...un tratament cu implant dentar este o solutie mult mai putin invaziva si dureroasa decat puntile dentare care se faceau in trecut? Aceste tratamente depasite de refacere a danturii implica devitalizarea (scoaterea nervului) celor doi dinti invecinati, motiv pentru care ar trebui intotdeauna sa alegi alternativa oferita de implantul dentar.

...durata medie de viata a unui implant dentar este de circa 15 ani, insa aceasta se poate prelungi pentru tot restul vietii? In cazul in care mergi periodic la control in cabinetul stomatologic si respecti toate regulile de igiena orala pe care ti le-a recomandat medicul, te poti bucura de un dinte artificial pe tot parcursul vietii.

In cazul in care ai nevoie de un tratament cu implant dentar de cea mai buna calitate, programeaza o vizita la clinica stomatologica Dental Excellence si profita de experienta si profesionalismul unei echipe interdisciplinare de specialisti in stomatologie!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#implant dentar, #tratament implant dentar , #ingrijire corp