Ezitările unei românce față de căsnicie, speriată de divorțurile din jur: "Cum ați reușit să rămâneți împreună peste ani sau decenii?" Ce răspunsuri a primit

17 Aprilie 2024 - Ezitările unei românce față de căsnicie, speriată de divorțurile din jur: "Cum ați reușit să rămâneți împreună peste ani sau decenii?" Ce răspunsuri a primit

Multe cupluri de tineri amână sau resping ideea căsătoriei. Unii nu o văd necesară, alții sunt descurajați de numărul mare de divorțuri din jur.

Ponturi

”Doar pentru curățare chimică”. Cât de adevărată este eticheta care apare pe multe dintre haine. ”Vor să protejeze marca”

07 Aprilie 2024 - ”Doar pentru curățare chimică”. Cât de adevărată este eticheta care apare pe multe dintre haine. ”Vor să protejeze marca”

Dacă ai obișnuit să cari puloverele din lână, cardiganele din cașmir și bluzele din mătase la cea mai apropiată curățătorie chimică, această știre ar putea transforma rutina ta de

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența

27 Martie 2024 - Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența

O jurnalistă de călătorii care a fost în zeci de stațiuni all-inclusive în Caraibe, Mexic, Maldive și multe altele, a văzut turiștii trecând cu vederea multe detalii care ar fi putut face

Cum găsesc românii vacanțe ieftine: ”100 de lei dus-întors avionul, cazare la 40 de euro pe noapte"/ "Știți voi ceva ce eu nu știu?”

10 Ianuarie 2024 - Cum găsesc românii vacanțe ieftine: ”100 de lei dus-întors avionul, cazare la 40 de euro pe noapte"/ "Știți voi ceva ce eu nu știu?”

În timp ce mulți români se mulțumesc cu o vacanță sau două pe an, unii pleacă frecvent și găsesc oferte ieftine de călătorie și cazare.

Pasul crucial pe care trebuie să-l urmezi după ce aplici pentru un job: "Tu le faci un favor"

06 Ianuarie 2024 - Pasul crucial pe care trebuie să-l urmezi după ce aplici pentru un job: "Tu le faci un favor"

Majoritatea oamenilor au planuri noi pentru anul care abia a început și mulți vor să câștige mai mulți bani și să schimbe locul de muncă.

Lista lucrurilor pe care ar trebui să cheltuiești cât mai puțini bani posibil. "Achiziția ta ar trebui să se concentreze mai puțin pe nume și mai mult pe ingrediente"

25 Noiembrie 2023 - Lista lucrurilor pe care ar trebui să cheltuiești cât mai puțini bani posibil. "Achiziția ta ar trebui să se concentreze mai puțin pe nume și mai mult pe ingrediente"

Când vine vorba de cheltuieli, nu este întotdeauna vorba despre câți bani ai în contul tău bancar. Chiar dacă câștigi bine sau ai o avere semnificativă, asta nu înseamnă că ar trebui să

De ce merg românii seara la cumpărături. "Sună ciudat, dar chiar reduce costurile de pe bon"

02 Octombrie 2023 - De ce merg românii seara la cumpărături. "Sună ciudat, dar chiar reduce costurile de pe bon"

Scumpirile din România au devenit o problemă serioasă pentru mulți, deoarece prețurile la diverse produse și servicii s-au scumpit semnificativ în ultima perioadă.

Ponturi pentru cei care merg singuri în vacanțe: "Să rezervați cazare pentru două persoane, deși costă mai mult"

23 Septembrie 2023 - Ponturi pentru cei care merg singuri în vacanțe: "Să rezervați cazare pentru două persoane, deși costă mai mult"

Un reporter de călătorii care s-a cazat în locuințe din întreaga lume a formulat câteva sfaturi pentru cei care adoră vacanțele.

Ponturi de aur pentru călătoria cu avionul, divulgate de un român care a lucrat pe aeroport: "Este momentul să renunțați la ele"

03 Septembrie 2023 - Ponturi de aur pentru călătoria cu avionul, divulgate de un român care a lucrat pe aeroport: "Este momentul să renunțați la ele"

Unele călătorii cu avionul încep sau se termină prost din cauza situațiilor neprevăzute care apar pe aeroport. Cele mai neplăcute dintre acestea duc la pierderea avionului sau la rătăcirea

Cum să te asiguri că vei câștiga bani la loto de fiecare dată: Câte bilete trebuie să cumperi

29 Iulie 2023 - Cum să te asiguri că vei câștiga bani la loto de fiecare dată: Câte bilete trebuie să cumperi

Experții în loterie au dezvăluit cum să te asiguri că vei câștiga bani de fiecare dată.

Cum ”prinzi” o vacanță ieftină în Grecia anul acesta: Săptămâna cu cele mai mici prețuri

13 Iunie 2023 - Cum ”prinzi” o vacanță ieftină în Grecia anul acesta: Săptămâna cu cele mai mici prețuri

Mulți turiști visează la un concediu în Grecia, vara, cu gândul la insulele paradisiace, apa cristalină și brânza feta proaspătă.

Ponturile unui turist care a locuit 4 luni în Cipru. Topul celor mai bune plaje: ”Va trebui să ajungeți devreme pentru a găsi un șezlong”

25 Aprilie 2023 - Ponturile unui turist care a locuit 4 luni în Cipru. Topul celor mai bune plaje: ”Va trebui să ajungeți devreme pentru a găsi un șezlong”

Turiștii care descoperă Cipru se îndrăgostesc iremediabil de această țară paradisiacă ce are peste 50 de plaje numai bune pentru lenevit la soare.

Ponturile unei românce pentru cei care vor să construiască o casă cu bani mai puțini: "Nu a mai fost nevoie să cumpărăm dulapuri"

04 Februarie 2023 - Ponturile unei românce pentru cei care vor să construiască o casă cu bani mai puțini: "Nu a mai fost nevoie să cumpărăm dulapuri"

Mulți români au amânat planurile de a achiziționa o locuință sau de a ridica una. Prețurile materialelor de construcții au crescut, la fel ca cel al manoperei sau al ratelor plătite la

Ponturi prețioase pentru a obține răspunsuri mai bune de la Chat GPT: Poate fi un instrument valoros pentru orice sarcină

29 Ianuarie 2023 - Ponturi prețioase pentru a obține răspunsuri mai bune de la Chat GPT: Poate fi un instrument valoros pentru orice sarcină

Răspunsurile pe care chatbot-ul ChatGPT de la OpenAI este capabil să le producă sunt impresionante. Cu toate acestea, îmbunătățindu-vă întrebările, puteți merge și mai departe și puteți

Cum reușesc românii să economisească bani: "Cheltuiam cam 1.000 - 1.500 de euro lunar pe absolut nimic și inutil"

04 Ianuarie 2023 - Cum reușesc românii să economisească bani: "Cheltuiam cam 1.000 - 1.500 de euro lunar pe absolut nimic și inutil"

Cei mai mulți români resimt scumpirile din ultima perioada și încearcă să facă economii. Nu toți știu cum ar putea să cheltuiască mai puțin, iar unii cer sfaturi în mediul online.

Ponturi de aur pentru a crește eficiența caloriferelor și a economisi bani: "Tehnica este deosebit de utilă dacă sunt poziționate direct sub o fereastră"

30 Noiembrie 2022 - Ponturi de aur pentru a crește eficiența caloriferelor și a economisi bani: "Tehnica este deosebit de utilă dacă sunt poziționate direct sub o fereastră"

Este crucial să vă asigurați că radiatorul funcționează cât mai eficient posibil, mai ales că prețurile la energie au crescut.

Cum să slăbești de două ori mai rapid: "Vezi cum kilogramele zboară fără să simți că faci nimic. Constați că ți-au dispărut complet poftele"

03 Noiembrie 2022 - Cum să slăbești de două ori mai rapid: "Vezi cum kilogramele zboară fără să simți că faci nimic. Constați că ți-au dispărut complet poftele"

Când vine vorba de slăbire, de obicei ne gândim că trebuie să mâncăm mai puțin, să renunțăm la anumite alimente și să facem sport.

Sfatul bizar al unei românce pentru femeile care vor să slăbească: "Trebuie să eliminăm din viața noastră câteva categorii de persoane, cum ar fi soțul"

27 Octombrie 2022 - Sfatul bizar al unei românce pentru femeile care vor să slăbească: "Trebuie să eliminăm din viața noastră câteva categorii de persoane, cum ar fi soțul"

Tot mai mulți români sunt interesați de o alimentație sănătoasă și vor să scape de kilogramele în plus. Una dintre modalitățile de slăbire în trend în ultima perioadă este postul

Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"

01 Octombrie 2022 - Ce trebuie să știe cei care au de gând să cumpere o casă sau un teren: "Nici nu vă imaginați câte beneficii o să vă aducă"

Unii români și-au cumpărat casă sau teren pentru a construi una în zone rurale sau în apropierea orașului în care locuiesc.

11 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să îți pui casa la vânzare. La ce se uită potențialii cumpărători

03 Septembrie 2022 - 11 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să îți pui casa la vânzare. La ce se uită potențialii cumpărători

Oamenii care decid că este timpul să își vândă casa doresc o tranzacție cât mai rapidă, o ofertă pe măsură și puțină bătaie de cap. Din păcate, lucrurile nu se întâmplă mereu așa

Orașul superb din Europa pe care mulți îl consideră pe nedrept prea scump. "Puteți ieși la același preț ca în orice altă metropolă a lumii"

26 August 2022 - Orașul superb din Europa pe care mulți îl consideră pe nedrept prea scump. "Puteți ieși la același preț ca în orice altă metropolă a lumii"

Sezonul estival se apropie de final, iar românii încep să se gândească la city break-uri până la Sărbătorile de iarnă.

Pontul unui stewardese pentru a călători în avion lângă partener fără a plăti rezervarea locului: "Merită să întrebați"

05 August 2022 - Pontul unui stewardese pentru a călători în avion lângă partener fără a plăti rezervarea locului: "Merită să întrebați"

Multe companii aeriene low-cost vor taxa pasagerii care doresc să-și aleagă un loc în avion. O însoțitoare de zbor a oferit un sfat de călătorie care îi ajută pe pasageri să stea

Pont prețios de la românii care sunt în Grecia pentru cei care vor veni: "Din păcate, nu am procedat așa pentru că nu am știut"

31 Iulie 2022 - Pont prețios de la românii care sunt în Grecia pentru cei care vor veni: "Din păcate, nu am procedat așa pentru că nu am știut"

În plin sezon al vacanțelor în Grecia, românii care sunt acolo ori s-au întors în țară le împărtășesc experiențele personale celor care urmează să plece.

Cele mai bune 17 ponturi pentru a scăpa de hoți în concediu. Metodele profesioniste folosite de spionii CIA trimiși în țări străine

15 Iulie 2022 - Cele mai bune 17 ponturi pentru a scăpa de hoți în concediu. Metodele profesioniste folosite de spionii CIA trimiși în țări străine

CIA desfășoară de ceva vreme o campanie de transparentizare menită, printre altele, să ajute turiștii să nu devină victime în țările străine pe care le vizitează.

Trucuri pentru cel mai bun compot. Sfaturi vechi de la bunici

02 Iulie 2022 - Trucuri pentru cel mai bun compot. Sfaturi vechi de la bunici

Gospodinele au început deja să pregătească borcanele pentru iarnă, mai ales că deja s-au copt fructele în grădini.

Cum să cultivi plante fără a săpa pământul. "Tehnica este minunată și pentru livezi și diferite culturi"

19 Iunie 2022 - Cum să cultivi plante fără a săpa pământul. "Tehnica este minunată și pentru livezi și diferite culturi"

O tânără care se ocupă alături de familie de o fermă a explicat detaliat metoda pe care o folosesc cu succes pentru cultivarea plantelor, fără a săpa pământul.

10 lucruri pe care trebuie să le știi când mergi în Grecia

03 Mai 2022 - 10 lucruri pe care trebuie să le știi când mergi în Grecia

Grecia este o destinație de top când vine vorba de concediile de vară, iar românii optează de multe ori pentru această țară deoarece este aproape, are numeroase plaje superbe și prețuri

Secretele frumusetii se invata de la mame

19 Martie 2009 - Secretele frumusetii se invata de la mame

Modelul de frumusete pentru orice copil este mama. De la ea stiu fetitele sa se ingrijeasca, sa se machieze si sa fie cochete. Exemplul oferit de fiecare mama este de fapt baza stilului oricarei

Ponturi pentru probat hainele repede

05 Noiembrie 2008 - Ponturi pentru probat hainele repede

Stii cat de nesuferita este asteptarea in fata cabinei de proba intr-un magazin de haine? Ai bratul plin de vesminte, iti e cald si fata care a intrat inaintea tare pare sa stea o vesnicie.

Barbatii la shopping

06 Octombrie 2008 - Barbatii la shopping

Barbatilor le place sa mearga la cumparaturi si sa bata magazinele la fel de mult ca si femeilor.

Top 3 știri din presa centrală

În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
Cântăreața Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care este tatăl celor două...

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul Zilei: Ce a găsit un general care vizita o unitate militară
Un mare general vizitează o unitate militară. Ordine, curățenie, tot lună. Când, pe aleea spre Comandament, vede un chiștoc. Generalul...
  1. O bătrână din Italia i-a lăsat casa moștenire româncei care o îngrijește de mai mulți ani. Nepoții italiencei au dat-o în judecată pe femeie
  2. Patru taxe aberante pe care românii nu trebuie să le mai plătească
  3. Sinceritatea unui hotelier român rămas fără clienți: "Mă plictisesc îngrozitor. În ultimele 45 de zile am fost vizitat de două grupuri de turiști și o echipă de control. Atât"
  4. Cine sunt primarii care au atras companii de top în orașele din România
  5. Județele care intră sub cod portocaliu de vijelii puternice. Rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri la oră
  6. Cine sunt femeile pe care Dreapta Unită le trimite în Parlamentul European
  7. Priveghi cu vedete pentru Costel Corduneanu. Maneliști celebri vor cânta în memoria liderului celui mai de temut clan interlop din Moldova VIDEO
  8. Negocierile secrete ale Simonei Halep. Ar fi lovitura anului în sportul românesc
  9. Singurul domeniu din Rusia neatins de sancțiuni: De necrezut, creștere de 200% la exporturile unui produs vital în Vest
  10. Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”