Pompa de san electrica, cea mai buna alegere!

Advertorial
Joi, 01 Noiembrie 2018, ora 16:11
8165 citiri
Pompa de san electrica, cea mai buna alegere!

Laptele matern reprezinta prima hrana plina de nutrienti de care orice nou-nascut ar trebui sa beneficieze in primele sale minute de viata.

Pentru a inlatura frica de esec si senzatia de neputinta ce le cuprinde pe proaspetele mamici cum ca nu si-ar putea hrani bebelusul cu propriul lapte, exista pompa de san. Pompele de san au fost conceput special pentru a veni in intampinarea femeilor care alapteaza fiind o varianta moderna a extractiei de lapte intr-un timp scurt.

In ofertele magazinelor exista mai multe variante de pompe pentru san, care se deosebesc destul de mult in functie de modul de functionare, manuala sau electrica, dar se deosebesc si prin pret.

De asemenea, pompele electrice sunt de mai multe feluri, portabile, cu acumulator inclus; simple, sau chiar duble, avand doua pompe.

Cele mai performante pompe de san electrice sunt cele care, pe langa functia de extractie a laptelui au si functia de masaj, care ajuta le stimularea lactatiei, si relaxeaza sanul, inainte de extractia laptelui.

Studiind caracteristicile pompelor de san, preturile, dar si review-urile, putem spune ca pompa de san electrica Kidscare KC103 este foarte apreciata de mamici, aceasta avand puterea de aspiratie reglabila, este ideala pentru orice mamica ce doreste sa extraga laptele pentru hranirea ulterioara a bebelusului.

Design-ul pompei iti permite sa o poti lua cu tine oriunde fiind usoara, silentioasa si aderenta oricarei suprafete.

Meniul conceput intr-un sistem simplu, te ajuta sa parcurgi toate etapele pregatitoare extractiei de lapte fara a avea probleme.

Pompa dispune de 10 trepte de masaj care pregatesc sanul si stimuleaza canalele iar expulzia laptelui poate fi controlata prin 15 trepte, actionate de butoanele "+" sau "-" in functie de gradul de suportabilitate al fiecarei femei.

Pentru o extractie eficienta pompa dispune de 3 frecvente de pompare. Ecranul digital te informeaza in permanenta despre timpul scurs de la inceperea programului, treptele de masaj sau de presiune asupra sanului.

Pachetul pompei de san Kidscare KC103 contine: un recipient de plastic gradat si tetina din silicon, o cupa de san, o garnitura de silicon pentru cupa, furtun silicon, acumulator priza si suport pentru sustinerea recipientului de colectare a laptelui.

Pentru mai multe detalii sau informatii despre pompe de san puteti vizita www.kidscare.ro.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#pompa san electrica, #ingrijire copii , #bebelusi