Peripetiile unui pacient roman

Advertorial
Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 09:00
55860 citiri
Peripetiile unui pacient roman
Foto: CC0 Creative Commons

De felul meu nu sunt o fire bolnavicioasa. Dar in urma cu cateva luni am facut o viroza. M-am programat la medicul de familie si am ajuns cu 10 minute mai devreme (o performanta, cu traficul din Bucuresti).

Acolo erau 10-12 persoane care asteptau la usa. Se stricase din nou conexiunea si nu mai mergea aplicatia cu citirea cardului de asigurat.

Dupa vreo 2 ore, timp in care numarul celor care asteptau la usa a ajuns pe la 20 persoane a inceput sa mearga aplicatia...

A aparut in usa o asistenta cu o figura plictisita si a grait: Urmatorul (nu stiu de ce, dar semana cu un fost ministru al justitiei care spunea "Alta intrebare").

Dupa inca o ora am intrat in cabinet. Acolo o doctorita vadit obosita si fara chef de mine m-a intrebat sec "Ce te doare?". Am inceput cat mai elocvent posibil sa-i descriu simptomele: ma durea capul, aveam temperatura, curgea nasul...

Nu am apucat sa spun mare lucru cand doctorita a exclamat: "Clar. Maria, numarul 26, IACRS, meniu complet si 7 zile concediu medical".

Acum ori eram eu un geniu si explicasem foarte bine simptomele intr-un minut, ori doctorita era un geniu in medicina... cred ca amandoi eram genii. Am vrut sa spun ca aveam multa treaba si nu era necesar un concediu medical, dar doctorita m-a privit dur si mi-a spus "Ba aveti nevoie de concediu. Credeti-ma."

Maria, asistenta, m-a privit cu mila si a repetat 26 - meniu complet. Mi-am amintit ca in lagarul de concentrare de la Auschwitz oamenii aveau numere, nu nume. Am incercat sa glumesc sa spun ca este bine 26, macar nu este 13. Dar Maria a replicat sec: 26 este de 2 ori 13. Si sa zic mersi ca am nimerit in extrasezon, ca toamna si iarna este mult mai rau, puteam sa am numarul 126.

Am primit un teanc de hartii: o reteta cu 5 medicamente - antibiotic, antiinflamator, anti....; o lista lunga cu investigatii medicale pe care trebuia sa le fac: radiologie, analize sange, EKG si alte initiale fara sens pentru mine.

Am mers la prima farmacie cu reteta. Acolo, ghinion, tocmai se terminase plafonul de medicamente compensate. Daca voiam compensare trebuia sa vin la inceputul lunii. Am promis ca data viitoare ma voi imbolnavi in prima zi din luna. Asa ca vesel am platit 500 lei si am luat medicamentele prescrise.

Apoi am mers la radiologie. Din pacate si acolo se terminase plafonul pentru luna in curs si eram numarul 48 pe o lista de asteptare. Iar eram un numar. Nu se stia daca prindeam loc luna viitoare sau peste 2 luni. Dar eu eram bolnav acum.

Am incercat un protest palid cum ca eu cotizam de 15 ani la sistemul de asigurari de sanatate si nu beneficiasem de nici un serviciu medical. Replica a fost: toti cotizam. In consecinta am platit mai putin vesel 200 lei.

Aceeasi situatie era si la laboratorul de analize de sange si la celelalte investigatii, asa ca am platit din ce in ce mai putin vesel toate investigatiile din lunga lista pana am cheltuit 1.500 lei.

Dupa 3 zile de alergatura, timp in care cheltuisem deja 2.000 lei, iar eu eram din ce in ce mai bolnav, nici vesel nu prea mai eram. Eram un numar si atat. M-am prezentat din nou la medicul de familie. Maria, asistenta era sincer uimita: "Atat de repede ati facut toate analizele... Meritati un premiu". Norocul meu ca am fost premiant inca din clasa I-a.

De acesta data am avut onoarea de a vorbi cu medicul cam 5 minute. S-a uitat pe analizele facute, a clatinat din cap de 2 ori si a tras concluzia ca sunt destul de bine. Aceasta desi incepuse sa ma doara stomacul de la cate pastile inghitisem si aveam deja manifestari depresive. Eram mai rau ca atunci cand venisem prima data. Mi-a completat lista de medicamente si cu 2 antidepresive.

Aici s-au terminat peripetiile mele cu sistemul de sanatate alopat. Dupa 5 zile de alergatura si peste 2.000 lei cheltuiti eram mai rau ca la inceput. Ba mai era putin si ma declarau si nebun. Am zis "Gata. Pana aici." Am inceput sa ma intreb daca in Romania exista si o altfel de medicina, nu doar bataia de joc.

Am sunat o colega si i-am povestit ce am patimit in ultimele zile. Ea m-a indrumat spre medicina integrata Sciencemed. Ea si fratele ei erau pacientii clinicii Sciencemed din Bucuresti si erau foarte multumiti de rezultate. M-am uitat pe site-ul lor www.sciencemed.ro. Erau lucruri interesante acolo:

  • Au o arata de vindecare de 82%
  • Este o metoda stiintifica de diagnosticare si tratament bazata pe integrarea celor mai performante metode de medicina alternativa: medicina cuantica (biorezonanta), electrosomatografie, homeopatie, fitoterapie, medicina florala Bach, gemoterapie, neurorezonanta, campuri bioluminiscente, cu cele mai noi descoperiri din medicina alopata.

M-am programat telefonic la clinica Sciencemed Bucuresti. Cu tot efortul meu de a ajunge la timp am intarziat 5 minute. Asistenta m-a invitat inauntru cu zambetul pe buze. Nu era nimeni suparat pentru intarziere...

In cabinetul de consultatii doamna doctor zambea si ea. Mi-a spus ca vom petrece impreuna urmatoarele 2 ore. Mi-a explicat ca metoda este blanda, neinvaziva, fara radiatii, intepaturi, taieturi. Deja incepeam sa ma simt din nou om, nu un numar.

Timp de 2 ore am fost consultat la nivel energetic, celular si organic Eram privit ca un om unic. S-a stabilit o schema de tratament personalizata, bazata pe remediul homeopat, doua produse fitoterapice un remediu Bach. Acestea au fost verificate in fata mea ca au efect.

Am facut doua sedinte de armonizare energetica cu aparatul de medicina cuantica, cu muzica terapeutica (neurorezonanta) si cu biocampuri luminiscente.

Apoi m-am vindecat complet si mi-a revenit simtul umorului. Cei de la Sciencemed imi spuneau Pacientul Fericit. Chiar eram fericit ca am descoperit Medicina integrata Sciencemed.

Raul Dobrescu, 48 ani, Bucuresti, Profesor universitar

www.sciencemed.ro

Clinici Sciencemed in Romania:

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Medicina integrata Sciencemed, #tratament biorezonanta, #medicina cuantica , #tratament