Hyadent- Acid Hialuronic adjuvant in sanatatea dentara

Advertorial
Vineri, 28 Iunie 2019, ora 12:13
17603 citiri
Hyadent- Acid Hialuronic adjuvant in sanatatea dentara

Incepand cu periuta de dinti si pasta de dinti, ingrijirea dentara este importanta pentru pastrarea intregii sanatati bucale. Bolile care pot sa apara sunt cele ale gingiilor, ale dintilor sau ale intregului aparat bucal.

Parodontoza este prezenta des in randul populatiei, iar semenele timpurii sunt adeseori ignorate. Prima astfel de avertizare din parodontoza poate sa fie sangerarea gingivala sau usoara miscare a dintilor datorata indepartarii gingiei de dinte.

Hyadent- ce este?

Pentru ca cercetarile in domeniul sanatatii sunt din ce in ce mai dezvoltate, aparitiile pe piata a substantelor si metodelor de lucru avanseaza. Hyadent este un gel special folosit in zona de medicina dentara, ce contine Acid Hialuronic.

Acesta este incrucisat si neincrucisat. Se utilizeaza pentru protejarea tesuturilor si ajuta la vindecarea lor, chiar si post-operator.

De asemenea sustine regenerarea tesuturilor si este o bariera protectoare importiva agentilor care distrug, precum bacteriile.

Studiile care au fost facute in domeniu au aratat ca Acidul Hialuronic, care este in mod natural in corpul uman, ajuta in vindecarea tesuturilor, si, de aceea, s-a construit aceasta substanta cu directie pentru zona bucala.

Unde se foloseste Hyadent

Sunt multiple utizari posibile pentru aceasta substanta in cabinetul medicului dentist:

1. Gingivita

Pentru ca oamenii nu folosesc intotdeauna corect periuta de dinti, apare o placa dentara care ulterior ajunge sa se intareasca. Atunci gingia se inflameaza si apar sangerarile.

Acidul Hialuronic poate sa fie introdus si atunci reprezinta o bariera pentru bacteriile care se dezvolta in jurul dintilor, la intersectia cu gingia.

2. Paradontoza

Aici exista doua variante: cu tratament chirurgical sau fara tratament chirurgical. In prima varianta Hyadent se introduce la igienizarea locului, la aplicarea grefei osoase atunci cand se introduce si la final, peste gingie, pentru a ajuta in refacerea tesutului, in vindecarea propriu-zisa.

In cazul variantei de inceput, unde nu exista interventie chirurgicala, se aplica Hyadent cu ajutorul unui ac bont in pungile parodontale. Se maseaza scurt timp si apoi ajuta la vindecare si la a face bariera de protectie impotriva bacteriilor ce se pot forma si dezvolta acolo.

3. Tratarea recesiilor gingivale

Recesiile gingivale sunt periculoase pentru ca poti sa duca la formarea cariilor, la sensibilitate dentara si alte probleme. De aceea se introduce Hyadent la baza recesiei si acesta ajuta vindecarea si retragerea corecta a locului vizat.

Daca este vorba despre o situatie avansata, atunci se utilizeaza Hyadent in aplicarea grefei necesare.

4. Gingivectomii si gingivoplastii

In cazul operatiilor pe gingii, fie ca vorbim despre inlaturarea testului sau remodelarea gingiilor, Hyadent ajuta in conservarea alveolelor si vindecarea gingiiilor afectate.

Concluzii

Hyadent ajuta in toate tipurile de interventii din cadrul medicinii dentare, avand efecte extinse de lucru. El vindeca si protejeaza cu succes gingia si orice tesut moale al aparului bucal.

Informatii despre Hyadent si despre unicul importator din Romania al acestei sustante puteti sa gasiti aici: https://implantdivision.ro/index.php/hyadent.

Veti putea sa observati si studii de caz cu explicatii si poze, precum si cu rezultatele finale ale pacientilor. De asemenea, proprietatile lui vor fi descrise amanuntit.

Te-ar mai putea interesa: Inovatii in domeniul ingrijirii dentare de la Paro Elvetia.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#hyadent adjuvant sanatate dentara, #ingrijire dantura , #stiri sanatate