De ce tot mai multi romani aleg transplantul de par in Turcia?

Miercuri, 20 Iunie 2018, ora 13:35
4441 citiri
De ce tot mai multi romani aleg transplantul de par in Turcia?

Transplantul de par reprezinta o procedura chirurgicala prin care foliculii de par ai unei persoane sunt relocati intr-o alta regiune in care nu mai creste par.

Desi transplantul de par este o procedura chirurgicala, aceasta utilizeaza metode minim invazive, ceea ce inseamna ca pacientul poate reveni la activitatile obisnuite intr-o perioada de 2-5 zile, in functie de tipul de transplant ales.

La nivelul Romaniei, se observa o cerere din ce in ce mai mare a persoanelor care sunt interesate de aceasta procedura cosmetica, mai ales in randul barbatilor, care sunt cei mai afectati de pe pierderea parului de pe scalp (aproximativ 2 din 3 barbati vor cheli pana la varsta de 60 ani, iar cele mai multe cazuri sunt determinate de predispozitii genetice).

Din acest motiv, in ultimii ani, piata clinicilor care ofera astfel de servicii in Romania a inceput sa se dezvolte, insa o proportie foarte mare a persoanelor interesate de transplant de par alege ca destinatie de tratament Turcia, o tara care este specializata in proceduri de transplant de par la cele mai inalte standarde.

Turcia, lider in servicii de transplant de par

Unul dintre motivele principale pentru care romanii prefera Turcia ca destinatie pentru efectuarea unei proceduri de transplant de par este legat de calitatea inalta a serviciilor, corelata cu preturile mult mai mici comparativ cu alte tari recunoscute pentru astfel de proceduri.

Este important de stiut ca Turcia are cel mai ridicat numar de acreditari in domeniu, dupa Statele Unite ale Americii, dar si ca aparatura medicala disponibila aici este foarte performanta.

Clinicile de transplant de par din Turcia ofera o paleta larga de tehnici moderne, cea mai populara fiind metoda FUE (extractia de unitati foliculare), care are, printre multe avantaje, si faptul ca nu lasa cicatrici in locul din care s-a extras grefa recoltata pentru transplant.

Deoarece Turcia dispune de un numar mare de clinici specializate in transplantul de par, precum Hair-Transplant-Turkey.org, viitorii pacienti nu trebuie sa se inscrie pe o lista de asteptare, procedura putand fi efectuata in functie de programul stabilit intre clinica si pacient.

In urma interventiei chirurgicale, pacientii pot calatori inapoi catre tara de origine, insa foarte multi dintre acestia petrec, de regula, cateva zile in Turcia, explorand cultura locala.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#transplant par Turcia , #ingrijire corp