Curatenia - prioritatea numarul 1 pentru o viata sanatoasa

Advertorial
Miercuri, 23 Octombrie 2019, ora 11:06
9014 citiri
Curatenia - prioritatea numarul 1 pentru o viata sanatoasa

Nu este deloc o noutate si nici o descoperire recenta faptul ca prioritatea nr. 1 a frumusetii si a sanatatii este curatenia. Dusurile facute seara si dimineata curata pielea corpului de transpiratie, de praf, ii asigura exercitarea functiei de a fi "al doilea plaman" al organismului.

Toata lumea isi doreste ce este mai bun, deoarece igiena este printre lucrurile fundamentale pe care cu totii ar trebui sa le respectam. Nu putem sa ne imaginam cum ne-am simti fara sa avem apa si sapun.

Raspandirea bacteriilor si microbilor este ceva inevitabil. Germenii se pot lua in urma unei strangeri de mana, atunci cand ne intalnim cu prietenii, in mijloacele de transport sau cand punem mana pe balustrada imobilului in care locuim.

De aceea este foarte important ca, atunci cand ajungem acasa sau la locul de munca sa ne spalam mainile folosind un sapun care sa contina ingrediente care sa distruga aceste bacterii si microbi.

In prezent, piata cu aceste produse este foarte extinsa si pentru a cumpara un sapun de calitate, care sa te protejeze si sa aiba grija si de pielea ta este foarte dificil.

Internetul iti poate oferi informatiile necesare despre brand-urile cele mai bune, despre sapun lichid, sapun spuma, sapun profesional, dezinfectanti maini.

Sanito.ro reprezinta unul dintre cele mai mari magazine online dedicate produselor de igiena corporala din Romania. Sanito.ro are o experienta de peste 13 ani si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, fiind un furnizor de calitate.

Pe site-ul magazinului Sanito.ro se gasesc game profesionale de sapun Tork, care este un sapun foarte eficient si la un pret bun, special conceput pentru a elimina bacteriile si microbii.

Echipa de specialisti de la Sanito.ro ofera informatii complete despre produsele existente si ajuta la alegerea celor mai bune solutii. Sapunul spuma Luxury Soft Tork la 1 litru este un sapun de lux.

Datorita ingredientelor sale usoare, acest sapun este delicat pentru piele, iar parfumul sau unic dezvaluie un amestec elegant de trandafiri, orhidee, magnolie si te invaluie in tonuri de frezie, apoi se termina cu un traseu luxos si dulce de vanilie si lemn de mosc. Acest sapun este usor de utilizat fiind potrivit pentru dispensere Tork Foam, oferind igiena maxima pentru utilizatori.

Prin formula sa de hidratare, acest sapun este delicat pentru piele, lasand mainile sa se simta moi si rasfatate. Parfumul este sofisticat, este unic si va incanta atat familia, cat si oaspetii care te vor vizita.

De asemenea, tot pe Sanito.ro, poti achizitiona dezinfectanti maini, foarte eficienti pentru igiena zilnica a intregii familii. Dezinfectantul de maini Nexa Spirigel Complete 750 ml Ecolab, este un gel incolor, pe baza de alcool, pentru dezinfectarea rapida a mainilor. Nu necesita spalarea sau clatirea mainilor cu apa, face fata tuturor provocarilor, are actiune delicata, ceea ce il face ideal pentru utilizarea frecventa.

Principalul obiectiv al sapunurilor si dezinfectantilor comercializati de catre Sanito.ro este calitatea, trasatura pe care se pune accent. De aici reiese faptul ca produsele nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar pune in pericol sanatatea umana.

Indiferent ca sunt dezinfectanti sau sapunuri, produsele sunt recomandate pentru ca sunt de foarte buna calitate, testate dermatologic si au grija de pielea persoanelor care le utilizeaza.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sapun spuma, #sapun lichid, #reguli igiena , #igiena