Cum pregatesti masa de 1 Mai si de ce micii nu ar trebui sa lipseasca

Advertorial
Marti, 23 Aprilie 2019, ora 14:01
14070 citiri
Cum pregatesti masa de 1 Mai si de ce micii nu ar trebui sa lipseasca

(P) An de an, romanii sarbatoresc 1 Mai muncitoresc. Cu alte cuvinte, ziua muncii este sarbatorita prin stat acasa, iesit la gratar cu prietenii, prin relaxare si distractie. Tot de 1 Mai se deschide oficial si sezonul estival si multe persoane prefera sa faca o escapada de cateva zile pe litoral.

Masa de 1 Mai este planificata din timp. Romanii merg la magazine, isi pun in cosuri mici, carne gata portionata si numai buna de pus pe jar, legume, bauturi racoritoare si alcoolice, carbuni si se pregatesc de iesirea multasteptata la iarba verde.

De pe masa de 1 mai nu trebuie sa lipseasca in primul rand micii. Fie ca ii cumpara de la magazin si ii frig pe gratar, fie ca ii cumpara de la o taraba sau comanda mici la domiciliu, romanii trebuie sa simta gustul acestui preparat suculent.

Restaurantul La Gil le ofera clientilor ocazia de a comanda cele mai bune preparate la gratar la domiciliu, doar accesand site-ul restaurantului.

Mici deliciosi pentru cei care serbeaza Ziua Muncii prin munca

Pentru cei care nu isi pot lua liber sau nu primesc de la sefi liber de 1 Mai, mai exista totusi o speranta! Acestia pot comanda mici deliciosi la birou.

Daca fiecare angajat comanda un meniu de 3-5 mici cu mustar si paine si plaseaza o comanda de minimum 50 de lei (daca se afla in sectorul 1 al capitalei) sau de 150 de lei (daca se afla in alt sector al capitalei), cu siguranta transportul este asigurat, chiar si de 1 Mai.

Si angajatii care serbeaza Ziua Muncii prin munca au posibilitatea de a se duce, macar cu gandul, la un picnic sau la un gratar, ajutati de reprezentantii restaurantului La Gil din Bucuresti.

Micii sunt la fel de suculenti si de deliciosi ca si cei de la tarabe, ca si cei pregatiti pe gratar intr-un loc linistit, plin de verdeata.

Meniul cu mici si alte produse la gratar este disponibil clientilor care tanjesc dupa mirosul si gustul de mici la gratar, de pulpe proaspete fripte, de carnati de Plescoi, de frigarui si muschi de vita sau de porc, alaturi de garnituri delicioase cu cartofi prajiti, fierti, copti sau natur, legume la cuptor sau ciuperci la gratar, precum si orez cu legume.

Preturile sunt accesibile, iar livrarea la birou este asigurata in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Clientii trebuie sa fie atenti atunci cand dau comanda telefonica, aceasta fiind considerata plasata numai dupa confirmarea de catre un operator al restaurantului La Gil.

In plus, 1 Mai este considerata zi libera si a fost transformata in sarbatoare inca din anul 1894, fiind adopata de majoritatea statelor de pe glob.

Aproape in toata lumea, 1 Mai este Ziua Internationala a Muncii, cu exceptia Elvetiei, a Australiei si a Statelor Unite, unde nu este o sarbatoare oficiala si nici o zi libera.

In Romania, aceasta sarbatoare a fost pentru prima data adoptata de catre Miscarea Socialista, in 1890. Dupa 1990, importanta zilei a fost minimizata, dar oamenii s-au bucurat de acest eveniment, serbandu-l in aer liber, la iarba verde, la munte sau la mare, cu mici, bere si muzica.

Ziua de 1 Mai nu ar mai avea aceeasi semnificatie fara o portie gustoasa de mici la gratar.

Chiar si cei care sunt blocati la birou sau au de lucru si nu au timp liber de 1 Mai, pot organiza o masa copioasa la pranz, alaturi de colegi, comandand meniurile cu mici, cartofi prajiti aburinzi, mustar si paine sau celelalte preparate la gratar cu garnitura.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#mici 1 mai, #restaurant meniu mici , #mancaruri