Craciun fara stres: Ce avantaje ai daca vei comanda preparatele de Craciun de la o firma de food delivery

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 17:25
2994 citiri
Craciun fara stres: Ce avantaje ai daca vei comanda preparatele de Craciun de la o firma de food delivery
Foto: pexels.com

Te gandesti deja cu pofta la mesele copioase de sarbatori si la toate acele preparate pe care le vei savura? Daca vei fi gazda pentru prieteni si familie de sarbatori, zilele libere de dinainte de cina de Craciun va fi nevoie sa gatesti chiar tu toate aceste mancaruri. Sau nu?

Gospodinele moderne apeleaza mai nou la trucuri care sa le ajute sa ofere invitatilor preparate delicioase, fara sa petreaca ore in sir in bucatarie. Cum? Iti dam un indiciu: food delivery!

De ce sa comanzi mancare de Craciun de la o

firma de livrare mancare

Motivele pentru care ar trebui sa adopti si tu aceasta modalitate moderna de a face pragatirile pentru Craciun sunt foarte multe, printre care se numara si cele de mai jos:

1. Este o solutie economica

Multi cred ca este o risipa de bani sa comanzi mancarea pentru masa de Craciun. Adevarul este, de fapt, ca de multe ori aceasta este o solutie mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar (si nu numai, vei vedea!) decat daca ai gati toate acele preparate.

Facand o estimare aproximativa a numarului de invitati vei stii care este numarul de portii pe care sa le comanzi, iar asta inseamna ca vei face economii important.

Atunci cand gatesti anumite feluri de mancare, mai ales de sarbatori, ai tendinta de a prepara mai mult decat este nevoie, risipind astfel timp si bani.

2. Ai mai mult timp pentru tine

De cate ori ai zis "pas" manichiurii inainte de Craciun pentru ca nu ai mai avut timp sa ajungi la salon? Daca nu mai trebuie sa gatesti pentru intreaga familie si alegi sa o comanzi, vei avea mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi.

Astfel, ai tot timpul pentru a merge la salonul de infrumusetare, pentru a cumpara ultimele cadouri pentru apropiati sau pur si simplu pentru a te bucura de relaxare, pana la sosirea musafirilor!

3. Mancarea este gustoasa

Sa fim sinceri, nu toata lumea se pricepe la gatit, iar misiunea pare sa devina si mai grea atunci cand ai de facut mancare pentru tot restul familiei! Si in acest caz sa comanzi mancare de la o firma care se ocupa cu asta este cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Mai ales in perioada sarbatorilor, firmele de catering isi alimenteaza stocurile de ingrediente pentru a onora comenzile primite, deci poti fii sigur ca acestea sunt proaspete, iar mancarea va fi foarte gustoasa!

4. Ai optiuni diverse

Cauti un alt motiv pentru care sa comanzi mancare de Craciun? Ia in calcul ca ai optiuni diverse din care sa alegi, in primul rand in ceea ce priveste specificul restaurantului, iar mai apoi in ceea ce priveste meniul.

Poti alege preparatele tale preferate si poti comanda chiar si mancaruri traditionale pe care, poate, nu stii sa le gatesti. Plus de asta, scapi de stresul cumparaturilor si al pregatirilor si ai mai mult timp sa te bucuri de ceea ce inseamna cu adevarat Craciunul.

5. Iti este livrata la adresa

Anul acesta ai planuit ca vei face Craciunul la tara? Atunci nu iti mai face griji despre cum ar trebui sa ambalezi mancarea pentru a o transporta in siguranta, fara sa iti umplii masina de mirosul, de altfel imbietor, al sarmalelor.

Comandand mancare de la o firma de catering scapi si de aceasta grija, pentru ca mancarea iti va fi livrata acolo unde doresti!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#comanda mancare Craciun , #mancaruri