Covorase dezinfectante pentru o igiena perfecta

Advertorial
Miercuri, 12 Februarie 2020, ora 16:40
10072 citiri
Covorase dezinfectante pentru o igiena perfecta

Tehnologia din ziua de astazi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Insa, printre cele mai utile pentru sanatatea noastra, se numara produsele pentru dezinfectare, din care fac parte si covorasele profesionale dezinfectante.

Aceasta gama de covorase dezinfectante, pe care le putem gasi in magazinul online Sanito.ro, sunt special concepute pentru a fi folosite in medii sterile, precum centrele medicale, laboratoare si farmacii sau spatii specifice industriei alimentare.

Covorasul de intrare dezinfectant este tot mai des intalnit in spitale, clinici si saloane de infrumusetare. Acest tip de covor curata si dezinfecteaza cu usurinta pantofii.

Este recomandat sa fie utilizat la intrarea in toate locurile unde igiena este esentiala, unde accesul germenilor trebuie stopat sau unde mancarea este manipulata si / sau prelucrata.

La trecerea peste covor, capetele stifturilor se indoaie si talpile se inmoaie in solutia dezinfectanta. Aceasta dubla actiune ajuta la evitarea contaminarii, indiferent de spatiul in care sunt folosite.

Avand o dimensiune practica, covorasul dezinfectant se adapteaza cu usurinta la majoritatea treptelor usilor. Suprafata de aspiratie din spatele covorului impiedica miscarea acestuia.

Covorasele sunt indispensabile in spatiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, scoli, gradinite sau in zone dedicate pentru industria alimentara, ca de exemplu la trecerea in zone frigorifice, pline cu alimente.

Scopul acestor covorase este de a retine macteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare, sunt tratate in asa fel incat sa poata asigura o igienizare profesionala a spatiilor unde sunt utilizate. Covorasele de tip Sticky Mat au o eficienta surprinzatoare de 99.9%.

Un alt covoras recomandat in industria agroalimentara este covorul cu margine Sanitop. Mai este denumit si covorul anti-oboseala. Acest produs combina siguranta si confortul si este potrivit pentru medii umede sau grase. Are 4 muchii modelate si tesite care asigura securitatea si usurinta accesului personalului si a carucioarelor.

De asemenea, are un sistem de drenaj eficient datorita ridicarii si perforatiilor prin care sunt evacuate lichidele si resturile, lasand zona de lucru curata si uscata. Este recomandat sa fie curatat cu detergent si cu un jet de inalta presiune pentru a-i putea asigura o viata optima.

Pe Sanito.ro se regasesc si alte tipuri de covorase, in portofoliu fiind disponibile game variate de covorase profesionale, precum: covoare birou, covorase interior, covorase horeca, covoare exterior, covorase industriale si multe altele.

De pe Sanito.ro se pot alege atat covoare decorative, cat si covoare cu functii extrem de utile. De exemplu, covorul din sufragerie este un accesoriu complet pentru decorare, care poate evidentia diferitele obiecte care impodobesc camera, daca stii cum sa il alegi.

Disponibil intr-o gama larga de oferte, acest articol ar trebui sa fie selectat in functie de caracteristicile sale. In acest caz, este necesar sa se ia in considerare parametri precum dimensiunea, materialul si designul acestuia.

Ce este de retinut in legatura cu covorasele profesionale, este ca pe langa utilitatea lor in retinerea murdariei, aceste covorase pot fi foarte usor integrate chiar si in tehnicile de marketing pentru reclame.

Cu ajutorul covoraselor personalizate, care pot fi branduite cu logo-ul companiei sau cu orice alt tip de mesaj, in functie de preferinte, se pot crea campanii de imagine, ideale pentru atragerea atentiei clientilor intr-o maniera subtila. Alege covorasele profesionale Sanito.ro!

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#covorase dezinfectante, #covorase HORECA, #covorase profesionale , #igiena