Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viata sanatoasa > virus China
A   A   A

Coronavirus in Italia: Armani va produce combinezoane medicale

Coronavirus in Italia: Armani va produce combinezoane medicale
Foto: Facebook / Georgio Armani
Creatorul Giorgio Armani a anuntat, joi, ca fabricile sale italiene vor produce de acum combinezoane de protectie destinate "personalului medical angajat in lupta" contra pandemiei de coronavirus.

Fondatorul marcii, Giorgio Armani, a facut deja o donatie de 2 milioane de euro pentru spitalele din peninsula, afectate de afluxul de bolnavi.

Casa principala este la Milano, a carei regiune este epicentrul pandemiei in Italia, potrivit AFP.

Pandemia a ucis 8.200 de persoane (dintre care 4.800 in Lombardia), in timp ce 3.600 se afla la Tearapie Intensiva, potrivit ultimelor cifre.

Armani are patru fabrici in Italia, a precizat un purtator de cuvant. Firma a transferat o parte din productia sa in tari in care mana de lucru este mai ieftina.
Numeroase firme din sectorul textil si-au reorientat productia, precum marca de lenjerie si costume de baie Calzedonia, care produce de acum masti.

Ramai pe Ziare.com pentru a afla cele mai noi informatii despre evolutia epidemiei COVID-19: LIVE - Avem peste 1.000 de cazuri de coronavirus si ministru nou la Sanatate. Guvernul a schimbat modelul de declaratie cu care putem iesi din casa.
Facebook ShareTweet
 Joi, 26 Martie 2020, ora 21:03

 Articol citit de 1687 ori

Citeste si: