Clinica stomatologica in sector 2 - servicii impecabile, preturi bune si multe alte avantaje

Advertorial
Luni, 03 Decembrie 2018, ora 10:59
25982 citiri
Clinica stomatologica in sector 2 - servicii impecabile, preturi bune si multe alte avantaje

CabinetStomatologicSector2.ro aduce in prim plan clinica Elveto Dent careia ii apartine, o echipa dinamica de medici cu experienta in ceea ce priveste actul medical specific si calitatea obtinuta prin utilizarea unei tehnologii inovative si moderne.

In cabinetele clinicii ajung toti cei care au grija de sanatatea orala, cei care pun accent pe sanatatea intregului organism - fiind binecunoscut faptul ca o sanatate orala buna are un impact pozitiv asupra sanatatii, in general.

Clinica stomatologica sector 2 - o multitudine de servicii pe plus

Oricine cauta o clinica stomatologica in sector 2 Bucuresti, poate sa primeasca cele mai bune servicii in cadrul Elveto Dent.

Pentru medicii care fac parte din echipa acestei clinici nicio procedura stomatologica nu reprezinta o necunoscuta - fie ca este vorba despre un detartraj banal, albire dentara, carie, extractie masea de minte sau interventii chirurgicale - in cazurile implanturilor dentare, de exemplu.

Nu exista vreo persoana care sa nu isi propuna sa gaseasca un dentist bun atunci cand se confrunta cu probleme stomatologice, iar la Elveto Dent il va gasi.

Avantajele clinicii stomatologice Elveto Dent

Cu aproximativ 15 ani de functionare EvetoDent se numara intre cele mai performante clinici la nivel european.

Tratamentele si solutiile oferite in mod particular oricarui pacient sustin calitatea superioara a actului medical.

Materialelele si instrumentele utilizate sunt de ultima generatie. In cadrul clinicii se utilizeaza doar consumabile de unica folosinta si sterilizarea este un proces care implica, de asemenea, standarde de performanta.

In dorinta de a veni in ajutorul celor care experimenteaza probleme stomatologice chiar in momentul in cand au nevoie, medicii de la ElvetoDent asigura rezolvarea urgentelor stomatologice in afara orelor de program.

La clinica pot ajunge pentru interventii de urgenta cei care se confrunta cu dureri atroce si le este necesar drenaj endodotic si pansament calmant, cei carora li s-a umflat fata sau au gingiile inflamate si le sangereaza, cu fracturi sau dinti care se misca si sunt durerosi.

Dincolo de calitatea serviciilor oferite, clinica stomatologica include in oferta sa preturi foarte avantajoase.

De exemplu, un consult medical costa 50 de lei, aplicarea unui implant -2000 lei si a unei coroane metalo-ceramice pe implant - 700 lei, extirparea unui dinte monoradicular - 50 lei si obturarea unui canal - 50 lei.

Drenajul de urgenta costa doar 20 de lei, similar aplicarii unui pansament calmant. In ceea ce priveste serviciile ortodontice, aplicarea unui aparat fix metalic pe o arcada costa 2500 lei. In protetica, coroana metalo-ceramica, de exemplu, costa doar 450 lei si o proteza totala acrilica - 1000 lei.

Tratamentul cariilor, procedurile incluse in estetica dentara, interventiile chirurgicale serviciile de profilaxie si stomatologie pediatrica, toate au, de asemenea, preturi gandite pentru pacienti.

Accesul la serviciile clinicii este facil prin intermediul site-ului. Tot pe site sunt prezentate toate serviciile oferite de stomatologii clinicii si preturile acestora, in ideea in care se promoveaza o politica transparenta si se doreste informarea corecta a pacientului. Programarile se pot face online sau telefonic.

Nu in ultimul rand, localizarea clinicii - reper Kaufland Colentina / Obor - le este avantajoasa celor care isi doresc sa ajunga aici prin faptul ca exista o multitudine de mijloace de transport, inclusiv metroul, care pot ajunge in zona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#clinica stomatologica, #dentist bun, #stomatolog sector 2 , #dinti