Ce trebuie sa stii cand alegi o tigara electronica

Advertorial
Marti, 18 Septembrie 2018, ora 17:01
15860 citiri

Cand citesti acest articol deja cateva sute de milioane de persoane din lume au reusit sa renunte la fumat prin utilizarea unei tigari electronice. Este o decizie excelenta in primul rand pentru sanatate si in egala masura pentru protejarea celor cu care intri in contact in fiecare zi.

Daca ai o familie, cu atat mai mult renuntarea ta la fumat devine aprecita de nefumatorii din casa ta care, fara sa vrea, sunt supusi in acelasi timp cu tine acestui viciu.

Privind fara nicio informare asupra dispozitivului, o tigara electronica ar putea sa-ti para un obiect dificil de utilizat pentru ca astazi complexitatea noilor modele este deja la un nivel foarte avansat, lucru care a oferit vaperilor posibilitatea de a personaliza pana in cel mai mic amanunt experienta utilizarii de tigari electronice.

Cu toate acestea, pentru tine si altii ca tine, producatorii au conceput si produs o serie de kit-uri pentru incepatori.

Nu s-a eliminat nimic din calitate, nu s-a facut rabat la partea estetica a acestor kit-uri, in schimb punerea lor in functiune si utilizarea ulterioara este extrem de facila.

Daca te gandesti bine este pana la urma o modalitate prin care nu este necesar sa faci o investitie consistenta in prima ta tigara electronica pentru ca, la drept vorbind, nu poti sa stii daca te vei adapta noii situatii de a vapa in loc sa continui sa fumezi tigari clasice din tutun.

Ca atare primul drum merita sa-l faci direct la un magazin tigari electronice, iar daca te afli in Bucuresti la Vapers-One ai acces la cele mai noi produse din categoria All in One, adica la kit-urilor complete de tigari electronice.

Este de dorit sa mergi pe aceasta cale pentru ca un magazin profesional cum este acesta vine in intampinarea clientilor cu cel putin doua beneficii, si anume: calitate si garantie pentru toate produsele pe care le comercializeaza, la care se adauga elementul de consiliere pe care fiecare client il primeste la achizitionarea primului produs de acest tip si ulterior la trecerea catre un alt nivel de a vapa.

Vorbind despre beneficii nu trebuie sa uitam varietatea de lichide tigari electronice si arome concentrate care sunt disponibile in magazin. Daca esti la inceput de drum si deja ai ales primul kit tigara electronica, iti va fi extrem de simplu sa optezi si pentru primul lichid de reincarcare.

La Vapers-One sunt la indemana in mod constant testere pentru lichide si poti aprecia pe loc ce gama de lichide iti este pe plac. Cu siguranta ca ulterior vei putea realiza singur, acasa, oricate mix-uri doresti pentru ca raftul cu produse DIY (Do It Yourself) este foarte bine reprezentat cu produse de tip: baze pentru lichide, arome concentrate, nicshot pentru nicotinizarea lichidelor dupa preferinta, sarme si ustensile pentru diferite setup-uri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#renuntare fumat, #tigara electronica , #fumat