Care sunt cele mai eficiente metode pentru a scapa de celulita?

Advertorial
Joi, 09 Ianuarie 2020, ora 11:33
51513 citiri
Care sunt cele mai eficiente metode pentru a scapa de celulita?

Sa scapam de celulita, toate visam la asta! Masaje, creme, mezoterapie sau chirurgie estetica ... Desi nu este considerata o boala, combaterea celulitei este importanta pentru multe femei, deoarece afecteaza imaginea si increderea in sine.

Ce este celulita?

Celulita afecteaza aproximativ 95% dintre femeile care au depasit perioada pubertatii, indiferent de statutul social sau de rasa. Aceasta se observa rar si la barbati, dar poate aparea atunci cand exista un dezechilibru hormonal.

Celulita se instaleaza pe solduri, coapse si fese, dar poate fi observata si in zona sanilor, abdomenului inferior, a bratelor si a gatului.

Cu toate ca nu este un inamic usor de combatut, cu siguranta exista metode care, combinate, au puterea sa tina celulita la distanta. Iata cateva arme pe care le poti folosi pentru a preveni sau reduce celulita:

Alimentatia

Alimentatia joaca un rol foarte important in combaterea celulitei, iar in astfel de cazuri, medicii nutritionisti recomanda reducerea aportului de sare si trecerea la un regim alimentar bogat in legume si fructe, dar si in cereale integrale.

Fibrele ajuta la eliminarea apei in exces si un tranzit intestinal optim, iar o alimentatie sanatoasa tine kilogramele in plus la distanta.

Hidratarea

In ceea ce priveste hidratarea, se recomanda consumul a cel putin 2 litri de apa pe zi pentru a asigura o functionare buna a organismului si pentru a mentine pielea elastica si sanatoasa.

Sport

Exercitiile cardio, cum ar fi mersul rapid, alergatul sau mersul pe bicicleta, care cresc consumul caloric si reduc grasimea acumulata in organism sunt la fel de recomandate pentru a reduce celulita ca si ridicarea de greutati.

Contrar unor pareri eronate, tonifierea musculara in sala de fitness, chiar si in cazul femeilor, nu are ca efect deformarea, ci dimpotriva, o modelare musculara de dorit! Asadar, daca alergatul nu este atractiv, poti oricand sa alegi sala de fitness.

Tratamentele corporale

In combaterea celulitei nu exista solutii salvatoare, ci tratamente corporale de ultima generatie consecvente si sustinute. Pentru un efect de durata, dieta, sportul si masajele anticelulitice trebuie combinate cu cele mai recente tehnologii.

Endermologia este cea mai eficienta tehnica non-invaziva, complet nedureroasa si relaxanta cu rezultate dovedite clinic in tratamentul oricarei forme de celulita.

Fa cunostinta cu cel mai nou si avansat LPG Cellu M6 Alliance care, prin miscarile sale de masaj mecanic combinat cu aspiratia, "sparge" celulele adipoase declansand "lipoliza" sau descompunerea celulelor grase. LPG Alliance determina reactivarea naturala a metabolismului celular adormit.

Astfel, prin acest tratament de remodelare corporala, grasimea acumulata este eliberata iar celulita este inmuiata prin stimularea fluxului limfatic. De aproape 30 de ani lider mondial in stimularea celulara tesutului conjunctiv, LPG Alliance a demonstrat prin studii stiintifice o reducere vizibila de 67% a aspectului celulitei.

Tratamentul cu unde de soc BTL X-Wave sparge la propriu nodulii de celulita, descompune grasimea de sub piele si trateaza celulita prin activarea celulelor grase, pe care le face sa devina mai permeabile. Undele de soc sparg adipocitele fara sa lezeze pielea si vor elibera acizii grasi in circulatia limfatica.

8 sedinte de mezoterapie injectabila anticelulita la interval de 1 saptamana, sunt foarte eficiente in stadiile 1 si 2 ale celulitei.

Tratament medical nechirurgical cu rol important in ameliorarea aspectului de "coaja de portocala", mezoterapia este o metoda noua folosita in medicina estetica non-invaziva prin care este injectat in mezoderm, adica stratul de mijloc al pielii, un cocktail de substante care reduce celulita, dilueaza adipocitele, stimuleaza microcirculatia sangvina si drenajul limfatic.

Combinata cu exercitiu fizic moderat si o nutritie adecvata, rezultatele pot persista perioade mari de timp.

Radiofrecventa medicala Venus Legacy este o tehnica revolutionara nechirurgicala extrem de eficienta care determina slabirea in centimetri, trateaza zonele cu celulita si laxitate a pielii.

Venus Legacy este una din cele mai puternice radiofrecvente la nivel mondial, care stimuleaza straturile profunde ale pielii si astfel determina cresterea in mod natural a fibrelor de colagen si elastina, reda elasticitatea pielii, grasimea scade in volum, lobulii de grasime nu se vor mai vedea sub piele iar aspectul zonei tratate devine neted si liftat, radiofrecventa actionand ca un corset asupra pielii lasate.

Drenajul limfatic este o metoda foarte eficienta, care alunga toxinele si celulita.

Necesar pentru buna functionare a organismului, drenajul limfatic ajuta la detoxifierea corpului si elimina retentia de apa din organism, curata limfa de toxine, ceea ce duce la reducerea aspectului celulitei.

Presodrenajul intensifica metabolismul celular, iar reziduurile si toxinele rezultate din distrugerea celulelor adipoase sunt rapid eliminate din organism.

Efectuat constant, drenajul limfatic mecanic ne ajuta sa slabim mai repede si mai sanatos si confera o stare de bine in general.

Daca celulita iti da batai de cap si ai decis ca a venit momentul sa pui piciorul in prag, specialistii clinicii SKiN MedSpa Bucuresti sunt aliatii tai in acest demers.

Programeaza-te la o sedinta de evaluare corporala gratuita, pentru a obtine un plan de tratament personalizat, cu rezultate garantate! In plus, beneficiezi de preturi accesibile si de oferte de sarbatoare. Suna acum la 0729 740 704!

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#tratament celulita , #celulita