8 motive pentru care ar trebui sa investiti intr-un sistem de aspiratie centralizata

Advertorial
Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 14:52
15889 citiri
8 motive pentru care ar trebui sa investiti intr-un sistem de aspiratie centralizata

Sistemele de aspiratie centralizata sunt mult peste orice aspirator obisnuit pe care l-ati putea cumpara. Sunt ideale pentru crearea unui mediu sanatos si curat in casa dumneavoastra, fara murdarie, fara praf, si cu o calitate net superioara a aerului.

Desi investitia intr-un aspirator centralizat este destul de mare la inceput, un astfel de sistem poate fi foarte economic in timp, mai ales ca are multe beficii, chiar si medicale. Astazi o sa va aratam care sunt principalele avantaje ale unui sistem de aspiratie centralizata.

1. In primul rand, un aspirator centralizat este foarte economic - turbina care genereaza curentul de aer la un astfel de sistem este mult mai mare decat turbina unui aspirator obisnuit, si la acelasi curent electric puteti obtine o putere de 3-5 ori mai mare, deci o sa aveti rezultate mult mai bune si mai rapide, cu un consum de curent mai mic.

2. Un sistem de aspiratie centralizata are o durata de viata mult mai mare decat orice aspirator clasic, datorita robustetii si fiabilitatii sistemului, care poate sa mearga chiar si cateva zeci de ani fara probleme.

3. Aspiratoarele centralizate prelungesc si durata de viata a covoarelor, mochetelor sau a oricaror tapiserii pentru ca aspira atat praful cat si particulele foarte mici de nisip care se ascund in adancimea fibrei, evident astfel uzura, tocirea sau ruperea fibrelor.

4. Indiferent de cat de bine sunt construite, aspiratoarele clasice defuleaza aerul in aceeasi incapere in care se face deja curatenie, ridicand praful si mutandu-l in zone in care deja ati aspirat. Acest lucru nu se intampla si cu un sistem de aspiratie centralizata, deoarece unitatea centrala este montata in alta incapere, evitand astfel orice risc de defulare a aerului.

5. Datorita puterii mult mai mari a unui aspirator centralizat, acesta poate elimina chiar si cele mai mici particule: par de animale sau uman, acarieni, bacterii, polen, mucegai si asa mai departe, avand beneficii imense pentru sanatatea dumneavoastra. In unele tari chiar se recomanda instalarea unui astfel de sistem pentru tratarea diverselor alergii sau afectiuni produse de praf.

6. Un sistem de aspiratie centralizata permite aspirarea cu usurinta a oricarei incaperi fara sa fie nevoie sa trageti dupa dumneavoastra aspiratorul clasic, portabil - aceste este un avantaj foarte important mai ales atunci cand trebuie sa aspirati scarile.

7. Un alt motiv pentru care ar trebui sa investiti intr-un aspirator centralizat este containerul, care are dimensiuni de 4-5 ori mai mari decat sacul unui aspirator. Astfel nu trebuie sa pierdeti foarte mult timp cu golirea sacului filtrant in fiecare ora, mai ales ca la aspiratoarele obisnuite puterea lor scade foarte mult chiar si cand sacul este doar jumatate plin.

8. La final, zgomot-ul este un alt factor la care trebuie sa va ganditi atunci cand vreti sa investiti intr-un aspirator centralizat. Aspiratoarele normale sunt mai mult sau mai putin zgomotoase, insa un sistem de aspiratie centralizata este foarte silentios deoarecere unitatea centrala se va auzi doar in pivnita, in garaj sau in incaperea unude a fost montata.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#aspirator centralizat , #igiena