3 secrete care te vor ajuta sa scapi rapid si natural de celulita

Advertorial
Joi, 05 Decembrie 2019, ora 16:56
19123 citiri
3 secrete care te vor ajuta sa scapi rapid si natural de celulita
Foto: Pexels.com / CC0 Creative Commons

Celulita confera pielii efectul inestetic de coaja de portocala si creeaza frustrari printre "purtatoare". Celulita are diverse cauze, incepand de la retentia apei si a toxinelor, pana la dereglari hormonale, tulburari ale functiei tiroidiene sau sarcina.

Indiferent de factorul declansator al celulitei, un singur lucru este cert, ea poate fi eliminata apeland la cateva remedii naturale eficiente.

Astfel, poti uita de pielea cu aspect de coaja de portocala fara sa cheltui o avere pe tratamente scumpe si pe pastile care nu ofera niciun rezultat.

Scapa de celulita in mod natural punand in aplicare urmatoarele secrete!

Intareste-ti fibrele de colagen

Principalul motiv pentru care celulita creeaza acel efect inestetic de coaja de portocala la suprafata pielii este datorat fibrelor de colagen, care sunt slabite atunci cand grasimea este prezenta in straturile cutanate.

Asadar, intarind fibrele de colagen, celulele grase vor fi inhibate, iar aspectul de coaja de portocala se va estompa.

Cum poti sprijini activitatea fibrelor de colagen? Iata cateva recomandari:

● Apeleaza la suplimentele cu colagen, o sursa bogata de proteine, atat de necesare in construirea fibrelor puternice.

● Asigura-ti un aport suplimentar de vitamina C. Consuma kiwi si capsuni, care reduc chimicalele din organism.

● Consuma alimente anti-oxidante, cum ar fi fructele de padure sau strugurii.

Stimuleaza circulatia sangelui

Circulatia deficitara a sangelui este una dintre principalele cauzele ale celulitei. Avand in vedere ca prin intermediul vaselor sanguine se realizeaza transportul grasimii, al apei si al altor substante din corpul tau, circulatia deficitara poate favoriza prinderea grasimii inauntrul fibrelor de colagen.

Stimuland circulatia sanguina vei putea sa elimini celulele de grasime si sa directionezi fluxul de nutrienti catre zonele afectate de celulita.

Iata ce poti face in acest sens:

● Alterneaza dusul rece si cald. Aceasta tehnica este o forma de hidroterapie si este utilizata, adesea, de catre sportivii de performanta dupa antrenamente.

● Asigura aportul necesar de magneziu. Macroul, fructul de avocado si spanacul se numara printre cele mai bogate surse de magneziu.

● Fa sport. Chiar si o scurta plimbare de jumatate de ora poate fi o metoda eficienta de a-ti forma conditia fizica. Incearca si antrenamentele de intensitate mica, in care sa-ti folosesti incheieturile, genunchii, soldurile si umerii.

Elimina grasimea

Nu in ultimul rand, pentru a scapa de celulita e nevoie sa elimini grasimea. Gropitele formate de prezenta acesteia la suprafata pielii pot fi estompate daca iti creezi o rutina de antrenament corecta.

Contrar opiniilor, jogging-ul sau alergarea pe banda nu sunt cele mai potrivite cai de combatere a grasimii; apeleaza mai degraba la antrenamentele HIIT, care iti lucreaza toate grupele de muschi in aceeasi sesiune de antrenament.

In acest mod, vei spori rata metabolica si vei arde grasimea responsabila de aparitia celulitei. Chiar si masajul anticelulitic contribuie la eliminarea grasimii, stimulandu-ti circulatia sangelui.

Sportul, alimentatia sanatoasa si masajul sunt doar cateva dintre remediile naturale, la indemana oricui, cu ajutorul carora poti scapa de celulita.

Tine cont de sfaturile oferite in acest articol si elimina aspectul inestetic de coaja de portocala!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#scapa celulita, #sfaturi celulita , #celulita