Un actor din Urzeala Tronurilor spune ca ii pare rau ca sfarsitul serialului a provocat reactii diferite

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 21:50
5871 citiri
Un actor din Urzeala Tronurilor spune ca ii pare rau ca sfarsitul serialului a provocat reactii diferite
Foto: Arhiva Pixabay

Lui Jacob Anderson (Grey Worm) ii pare rau ca sfarsitul "Game of Thrones" a provocat reactii atat de diferite intre fani, de la cei multumiti de modul in care s-a incheiat aceasta saga, pana la cei foarte numerosi care au fost nemultumiti de modul pripit in care scenaristii au pus capat acestei povesti fantastice, conform unui material publicat duminica de Press Association.

Seria "Game of Thrones" (Urzeala tronurilor), in care au mai jucat, printre altii, Kit Harington, Emilia Clarke si Sophie Turner, a doborat numeroase recorduri de audienta, a devenit direct parte din pop culture insa, modul in care s-a incheiat aceasta serie, in luna mai, i-a dezamagit pe multi dintre fani. Peste 1,6 milioane dintre cei nemultumiti au semnat chiar si o petitie online prin care au solicitat ca ultimul sezon al serialului sa fie refacut dupa un scenariu scris de "scenaristi competenti".

Actorul britanic Jacob Anderson (28 de ani), interpretul personajului Grey Worm, este de parere ca seria a ajuns atat de populara incat era imposibil ca modul in care s-a incheiat sa-i multumeasca pe toti fanii.

"Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea", a declarat el de la Santa Monica, California, unde se afla pentru a participa la Gala MTV Movie Awards de luni 17 iunie.

"Este pacat atunci cand oamenii dau niste verdicte pornind de la considerente subiective. Modurile in care sunt spuse povestile sunt subiective. Este OK daca unora nu le place, atat timp cat altora le-a placut", a adaugat el.

Jacob Anderson a mai sustinut ca ar fi fost imposibil ca scenaristii seriei, David Benioff si DB Weiss, supranumiti "Dumb and Dumber" (Tantalaul si Gogomanul) de fanii nemultumiti, sa scrie un sfarsit al seriei care sa-i multumeasca pe toti. "Cred ca baietii (scenaristii) au incheiat povestea asa cum au vrut sa o incheie".

Modul in care s-a incheiat povestea si pentru Grey Worm, care a devenit un personaj negativ in ultimele episoade dupa ce in restul seriei a fost unul pozitiv, a provocat de asemenea nemultumirea fanilor care considerat ca personajul nu a avut timp suficient pentru a evolua spre aceasta transformare care s-a facut pripit si fortat.

Anderson sustine insa ca este multumit cu modul in care s-a incheiat povestea pentru Grey Worm.

"Grey Worm s-a transformat intr-un personaj negativ in ultimul moment. Mie mi-a placut aceasta transformare. A fost distractiv sa joc din aceasta perspectiva. Mai ales scena de la proces (in ultimul episod, cand Tyrion este adus pentru a fi judecat iar reprezentantii caselor nobiliare din Westeros il aleg rege pe Bran Stark), cand trebuia sa ma uit urat la toti cei din jur si ne era greu sa nu izbucnim in ras", a mai sustinut el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#actor Game of Thrones, #sfarsit serial game of thrones , #vedete straine