Sharon Stone, facuta praf de un regizor: Comportament clasic al actritelor care decad

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 18:40
6514 citiri
Sharon Stone, facuta praf de un regizor: Comportament clasic al actritelor care decad
Foto: The Hollywood Reporter

Un regizor italian care a lucrat recent cu actrita Sharon Stone, pentru pelicula "Golden Boy", a vorbit despre cat de dificila este aceasta, povestind detalii neasteptate din culisele filmului.

Regizorul Pupi Avati a declarat ca si-a dorit ca Sharon Stone sa joace in film, relateaza Huffington Post. Ceea ce nu stia acesta era cat de dificil este sa lucrezi cu dive de talia acesteia.

Regizorul a declarat pentru Hollywood Reporter ca, initial, a fost incantat ca aceasta accepta sa faca parte din proiect, unul cu buget redus. Ulterior, insa, a sosit si lista interminabila de cereri ale acesteia.

Desi regizorul nu a enumerat cererile catalogate ca fiind "ridicole" ale vedetei din "Basic Instinct", a tinut sa ii raspunda acid ca "Italia nu este o tara din lumea a treia" si ca "apropo, avem electricitate in Italia".

Cum vestea ca vedeta filma in Italia s-a raspandit repede, la fata locului, aproape de platoul de filmare, au venit multi reporteri, inclusiv un echipaj al unei televiziuni. Sharon Stone, care trebuia sa filmeze o scena ce presupunea un sarut, s-a facut nevazuta pe neasteptate, fara a anunta pe nimeni.

In timp ce era cautata, cineva de pe platou a primit un telefon din Los Angeles, de la managerul actritei, care anunta ca diva nu avea sa se intoarca pe platou pana ce fotografii si mai ales cameramanul nu dispareau.

Reporterii au fost indepartati, iar scena s-a filmat de parca nimic nu se intamplase. "Ce mi s-a parut absurd a fost faptul ca a trebuit sa sune in SUA si sa se inchida in masina, in loc sa ne ceara noua (sa-i indepartam pe reporteri - n.red.) ", a declarat regizorul, mentionand: "Este comportamentul clasic al actritelor americane care decad incet-incet".

Sharon Stone, ironica la adresa propriului fund: E ca o branza Brie. V-ar placea sa muscati!

Reprezentantii actritei au negat insa cele spuse de Avati, mentionand ca Stone este o profesionista.

Totusi, nu e prima oara cand cei cu care lucreaza actrita se plang de comportamentul acesteia de pe platoul de filmare.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Sharo Stone pretentii diva, #Sharon Stone Golden Boy, #Pupi Avati ataca Sharon Stone, #Sharon Stone diva , #actori