Un rapper de Grammy a fost impuscat in Los Angeles. Vedetele ii deplang moartea

Luni, 01 Aprilie 2019, ora 10:49
4448 citiri
Un rapper de Grammy a fost impuscat in Los Angeles. Vedetele ii deplang moartea
Foto: Facebook/Nipsey Hussle

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la Grammy, a fost impuscat mortal, duminica, in fata magazinului sau de imbracaminte din sudul Los Angeles-ului.

Alte doua persoane au fost ranite in urma impuscaturilor din fata magazinului Marathon Clothing, noteaza Los Angeles Times, care citeaza surse din cadrul Politiei. Potrivit acestei publicatii, Hussle, in varsta de 33 de ani, a fost impuscat de mai multe ori si transportat de urgenta la spital unde s-a pronuntat decesul sau, arata Reuters si AFP.

Tragedia a avut ecouri in lumea divertismentului din Statele Unite, mai multe vedete publicand pe retelele de socializare mesaje despre muzician.

"Nu are niciun sens!", a scris cantareata Rihanna pe contul sau de Twitter. "Sufletul meu e bulversat!", a adaugat ea.

Muzicianul si producatorul Pharrell Williams a scris pe Twitter ca Hussle a fost o forta "pozitiva" care a "inspirat milioane".

Rapperul Drake a dezvaluit ca vorbise cu Hussle sa inregistreze impreuna un cantec la sfarsitul acestui an. "Iti mergea cel mai bine si eram atat de bucuros sa vad de la distanta", a scris muzicianul intr-un mesaj publicat pe Instagram.

"Plecat prea devreme", a scris Snoop Dogg pe Instagram. "Sunt atat de trist acum, ma voi gandi la momentele bune pe care le-am petrecut impreuna", a adaugat rapperul.

Departamentul de Politie din Los Angeles a declarat intr-un comunicat ca impuscaturile au fost semnalate in jurul orei locale 15:20, in zona Slauson Avenue si Crenshaw Boulevard, trei victime fiind transportate la un spital unde a fost pronuntat decesul uneia dintre acestea.

Un dispecer din cadrul departamentului de politie a refuzat sa confirme identitatea victimelor, iar un purtator de cuvant nu a raspuns la intrebari, noteaza Reuters.

Agresorul a fugit de la fata locului, noteaza AFP, care citeaza un purtator de cuvant din cadrul Politiei.

Hussle, pe numele sau real Ermias Asghedom, a crescut in sudul orasului Los Angeles si obisnuia sa vorbeasca adesea despre perioada petrecuta in tinerete intr-o gasca de strada. Ulterior, artistul s-a pus in slujba comunitatii, potrivit articolelor aparute in presa.

Discul sau de debut, "Victory Lap", a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun album rap" la editia din acest a premiilor Grammy.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Nipsey Hussle impuscat mortal, #Nipsey Hussle murit , #vedete straine