Rapperul Kanye West isi schimba numele

Duminica, 30 Septembrie 2018, ora 14:02
3096 citiri
Rapperul Kanye West isi schimba numele
Foto: Facebook Kanye West

Rapperul Kanye West va raspunde de acum inainte la numele de scena "Ye" insa, pe plan politic, sustinerea sa pentru presedintele SUA, Donald Trump - rara in randul vedetelor afroamericane - ramane de neclintit, relateaza duminica AFP.

"Eu sunt Ye", a anuntat pe Twitter vedeta cunoscuta oficial sub numele Kanye West.

"Ye" este de mult timp porecla lui West, la fel ca si "Yeezy". Totodata, "Ye" este titlul celui mai recent album al artistului.

West, sau mai degraba Ye, a anuntat aceasta schimbare de nume cu putin timp inaintea unei aparitii in emisiunea "Saturday Night Live", la postul NBC, unde a cantat deghizat intr-o sticla de apa alaturi de rapperul Lil Pump, o evolutie ce a provocat un val de uimire pe retelele de socializare, in randul fanilor ingrijorati de nivelul de creativitate al idolului lor.

Kanye West si-a incheiat spectacolul cu o melodie oportun intitulata "Ye", purtand o sapca cu sloganul campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, "Make America Great Again".

Dupa spectacol, rapperul s-a lansat in comentarii politice. ''De multe ori stau de vorba cu o persoana alba despre acest lucru si mi se spune: 'Cum poate sa-ti placa de Trump? Este rasist'. Ei, bine, daca as fi ingrijorat de rasism as fi plecat de mult timp din America", a declarat el.

Fanii lui Kanye West au ramas stupefiati dupa ce rapperul a devenit una dintre foarte rarele personalitatii afroamericane care si-au aratat sustinerea pentru Trump.

Totodata, rapperul a acuzat Partidul Democrat pentru ca vrea sa ii faca pe oameni dependenti de ajutoare sociale si si-a reiterat interesul fata de o candidatura la alegerile prezidentiale din 2020.

Kanye West a promis recent lansarea unui nou disc, ''Yahndi'', insa albumul se lasa asteptat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Kanye West schimbare nume, #nou nume Kanye West , #vedete straine