Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > miss
A   A   A

O romanca a castigat competitia internationala Miss Elegant Universe 2018 din Liban

O romanca a castigat competitia internationala Miss Elegant Universe 2018 din Liban
Foto: Facebook/Miss Elegant Universe Romania
Romanca Alina-Mihaela Staicu a castigat competitia internationala Miss Elegant Universe 2018 care a avut loc la Beirut in perioada 25 iulie - 5 august, informeaza presedintele competitiei Miss Elegant Universe Romania, Ernest Hadrian Bohm, intr-un comunicat de presa.

Tanara de 32 de ani a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania la concursul din Liban in urma selectiei nationale Miss Elegant Universe Romania 2018. Concurand alaturi de participante din 30 de tari, ea a adus trofeul acasa.

Alina-Mihaela Staicu a mai participat la Miss Grand International 2016 si a castigat titlul La Bella Italia 2017 in cadrul competitiei La Bella e la Voce din Italia.

Alina locuieste in Constanta, are 32 de ani, 1,75 m inaltime, iar dimensiunile sale sunt 92-65-93.
A absolvit Facultatea de limbi straine, Master in Stiinte Administrative in cadrul Universitatii Ovidius Constanta Romania si Northern Virginia Community College in Statele Unite ale Americii.

Vorbeste patru limbi straine, engleza, italiana, franceza, spaniola. Este pasionata de arta, in special de muzica si film, calatorii si lectura. Ca si planuri de viitor, isi doreste sa se dezvolte cat mai mult pe profesional si sa isi intemeieze o familie frumoasa.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 10 August 2018, ora 16:36

 Articol citit de 4520 ori

Citeste si: