Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

O eleva de 18 ani este noua Miss Romania

O eleva de 18 ani este noua Miss Romania
Sursa: captura video Livestream
Alina Rugina a castigat, luni seara, titlul de Miss Romania 2017, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.

"Nu pot sa descriu ceea ce simt acum. La finalul concursului tremuram pe scena, eram coplesita de emotii. Iar cand mi-am auzit numele nici nu mai stiam ce sa fac. Am inceput sa plang, sa rad, uitasem si coregrafia... Este un moment foarte important pentru mine. Vreau sa incurajez fetele sa vina la festivalul Bucharest Fashion Week, pentru ca aici au ocazia sa lucreze cu multi profesionisti, si, bineinteles, sa participe la concursul Miss Romania", a spus Alina Rugina.

Acum in varsta de 18 de ani, inca eleva la un liceu din Capitala, Alina Rugina nu este la prima participare la un concurs de miss. In 2015, ea castigase titlul de Miss Ambasad'Or, tot in cadrul competitiei Miss Romania.
Locul doi in cadrul concursului Miss Romania 2017 i-a revenit Andreei Giurea, in varsta de 22 de ani, din Constanta. Pe pozitia a treia s-a clasat Alina Belu de 17 ani, din Bucuresti.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 05 Decembrie 2017, ora 10:36

 Articol citit de 7142 ori

Citeste si: