Noi detalii despre moartea solistei trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan

Marti, 16 Ianuarie 2018, ora 15:30
12646 citiri
Noi detalii despre moartea solistei trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan
Foto: Facebook/The Cranberries

Decesul solistei trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, nu este considerat un eveniment "suspect" de politia britanica, conform Scotland Yard.

Politistii au transmis ca moartea lui Dolores O'Riordan, care a decedat "pe neasteptate", luni dimineata, la varsta de 46 de ani, intr-o camera de hotel din capitala Marii Britanii, nu este una suspecta, noteaza Press Association.

Politistii au fost chemati la hotelul din Park Lane si au constatat moartea artistei. "O femeie in varsta de 46 de ani a fost declarata decedata la fata locului", au precizat acestia. "Decesul nu este tratat ca un eveniment suspect", au adaugat politistii britanici.

Potrivit politistilor, de acest caz se ocupa in prezent un medic legist care va stabili cauza oficiala a decesului.

Solista trupei The Cranberries era pe punctul de a inregistra o noua varianta a piesei "Zombie", un cantec de mare succes din repertoriul trupei The Cranberries, impreuna cu grupul de hard rock Bad Wolves.

"Suntem socati si intristati de vestea privind decesul lui Dolores, cu doar cateva ore inainte de a inregistra varianta noastra a cantecului Zombie", au scris membrii grupului Bad Wolves pe pagina de Facebook a acestei trupe.

Potrivit unuia dintre prietenii ei, producatorul Dan Waite, cantareata parea fericita si entuziasta cu cateva ore inainte de moartea ei, a carei cauza nu este cunoscuta in acest stadiu.

"Dolores mi-a lasat un mesaj vocal ieri dupa miezul noptii (in noaptea de duminica spre luni - n. red.) pentru a-mi spune cat de mult ii placea versiunea lui Bad Wolves pentru 'Zombie'. Era nerabdatoare sa ne intalnim in studio si sa realizeze inregistrarea", a declarat el.

"Era plina de viata, glumea, era incantata sa ne vada, pe sotia mea si pe mine, in aceasta saptamana", a adaugat el.

De-a lungul anilor, Dolores O'Riordan, mama a trei copii, s-a confruntat cu probleme de sanatate mintala, dar si fizice. In anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoita sa intrerupa un turneu mondial dupa ce artista a fost diagnosticata cu o afectiune la nivelul spatelui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dolores O Riordan murit, #Dolores O Riordan moarta, #cantareata Dolores O Riordan , #vedete straine