Miss Germania 2020 este mama, antreprenoare si are 35 de ani

Luni, 17 Februarie 2020, ora 20:05
11783 citiri
Miss Germania 2020 este mama, antreprenoare si are 35 de ani
Foto: captura video

Leonie Charlotte von Hase, o femeie de 35 de ani, mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin, relateaza EFE.

Mass-media germane au salutat pe larg victoria lui Leonie Charlotte Von Hase. Ea este cea mai "varstnica" Miss Germania desemnata in cei 93 de ani de existenta ai concursului, alegerea sa fiind considerata ca o recunoastere istorica a femeii moderne la actuala editie a competitiei, desfasurata sub sloganul "Regina frumusetii interioare".

Von Hase, care a crescut in Namibia si locuieste in orasul Kiel din nordul Germaniei, este absolventa de literatura engleza si are propriul portal online prin care comercializeaza articole de moda vintage. Este casatorita si are un baietel in varsta de trei ani.

"Nu am niciun chef sa fiu o miss tipica. Prioritatile mele nu se vor schimba, doar pentru ca mi s-a incredintat acest rol", a spus duminica von Hase, dupa ce s-a impus in fata altor 15 candidate intr-o gala desfasurata la Europa-Park din Rust (sud-vestul Germaniei).

Ea a mai spus ca va continua sa traiasca in acelasi fel ca pana acum si ca va lucra cu jumatate de norma in noua sa calitate de Miss Germania, spre deosebire de predecesoarele sale, care si-au luat un an sabatic pentru a indeplini o agenda plina de angajamente.

Organizatoarea evenimentului, Miss Germany Corporation (MGC), a depus eforturi la aceasta editie pentru a pune capat cliseelor ce inconjoara concursul Miss Germania, anuntand cu ceva timp inainte ca se afla in cautarea "unei femei autentice si puternice".

In primele faze ale concursului, juriul - format in premiera doar din femei - a anuntat ca doreste o candidata "autentica", "independenta", "cosmopolita", "curajoasa" si "puternica", subliniaza jurnalista Nadeschda Scharfenberg in ziarul Suddeutsche Zeitung.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Miss Germania 2020 mama , #miss