Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > vedete straine
A   A   A

Kevin Spacey a scapat de procesul in care era judecat pentru agresiune sexuala

Kevin Spacey a scapat de procesul in care era judecat pentru agresiune sexuala
Foto: Arhiva Facebook/ Kevin Spacey
Actorul american Kevin Spacey (59 de ani) a scapat de procesul in care era judecat pentru agresarea sexuala a unui tanar.

Potrivit unor documente obtinute de TMZ, site dedicat celebritatilor, procesul a fost anulat "din cauza indisponibilitatii martorului", mai exact victima prezumtiva a refuzat sa depuna marturie.

Miercuri, procuratura din Nantucket, statul Massachusetts, a anuntat ca renunta la acuzatiile formulate impotriva lui Spacey, "pentru ca reclamantul este indisponibil".

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuala si vatamarea corporala a unui minor, anul trecut, in luna decembrie. Reclamantul este fiul lui Heather Unruh, fosta prezentatoare a postului american Boston TV.
Unruh a declarat in noiembrie 2017 ca actorul l-a atins pe fiul sau pe partile genitale, peste pantaloni, incidentul avand loc la restaurantul Club Car din Nantucket, in iulie 2016.

Fiul sau, care la momentul respectiv avea 18 ani, a fugit din restaurant cand Spacey s-a dus la baie, a mai spus Unruh, care a explicat ca acesta nu a facut plangere la politie pentru ca s-a simtit jenat.

La randul lor, avocatii lui Spacey l-au acuzat pe tanar ca ar fi sters SMS-uri care ar fi reprezentat dovezi in apararea actorului.

Spacey, laureat a doua premii Oscar, inclusiv la categoria cel mai bun actor in rol principal pentru rolul din "American Beauty", a pledat nevinovat la acuzatiile formulate impotriva sa.
Demararea procedurilor judiciare impotriva actorului anul trecut a reprezentat una dintre putinele actiuni penale initiate in urma campaniei #MeToo, care a incurajat victimele agresiunilor sexuale sa dezvaluie public astfel de incidente petrecute in industria de divertisment, lumea afacerilor sau politica.

In urma acestor acuzatii, Netflix a renuntat la colaborarea cu actorul pentru serialul "House of Cards".

Citeste si:
A.D.
Facebook ShareTweet
 Joi, 18 Iulie 2019, ora 09:36

 Articol citit de 2680 ori

Citeste si: