Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > vedete straine
A   A   A

Heather Locklear a fost condamnata la 4 luni de inchisoare pentru agresarea unor politisti

Heather Locklear a fost condamnata la 4 luni de inchisoare pentru agresarea unor politisti
Foto: Hepta.ro
Actrita Heather Locklear a fost condamnata la 120 de zile de inchisoare pentru agresarea mai multor politisti. Instanta i-a dat de ales sa execute pedeapsa sau sa urmeze un tratament psihiatric.

Locklear, in varsta de 57 de ani, este cunoscuta pentru roluri din seriale ca Melrose Place, Hannah Montana si Franklin Bash.

Ea nu a contestat multiplele acuzatii care i-au fost aduse. Actrita a agresat personalul politiei care a raspuns anul trecut unei sesizari facute de la domiciliul sau.

Potrivit unui comunicat, Locklear a fost condamnata la 120 de zile de inchisoare, dar le va executa doar daca nu va efectua un program de tratament psihiatric. In plus, ea se va afla timp de 3 ani in eliberare conditionata.
Autoritatile au spus ca Locklear a fost "extrem de necooperanta si combativa fizic" cu politistii care au venit la domiciliul actritei dupa ce au fost chemati in urma unei altercatii pe care a avut-o cu iubitul ei.

Fotografie a politiei, la momentul arestarii. (Hepta.ro)

Locklear, care a fost casatorita cu bateristul Tommy Lee (1986 - 1993) si cu chitaristul Richie Sambora (1994 - 2007), a aparut si in serialul TJ Hooker si sitcom-ul Spin City, pentru care a fost nominalizata de doua ori la Globurile de Aur.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 18 August 2019, ora 17:40

 Articol citit de 6363 ori

Citeste si: