Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > vedete straine
A   A   A

Cum a pledat cantaretul R. Kelly la acuzatiile de trafic sexual

Cum a pledat cantaretul R. Kelly la acuzatiile de trafic sexual
Foto: Arhiva Facebook/ R. Kelly
Cantaretul american R. Kelly a pledat, vineri, nevinovat in New York la acuzatiile potrivit carora ar fi condus o schema infractionala prin care recruta femei si fete minore pentru a intretine relatii sexuale cu ele, pe care le tinea izolate si de multe ori controla ora la care acestea luau masa sau mergeau la toaleta.

Unul dintre avocatii lui Kelly, Douglas Anton, a sustinut pledoaria la acuzatiile de inselatorie si trafic sexual in fata judecatorului Steven Tiscione la tribunalul federal din Brooklyn, relateaza Reuters.

Robert Kelly, numele real al cantaretului, imbracat in haine de detinut, a salutat judecatorul si a raspuns "Da" cand a fost intrebat daca isi intelege drepturile. In rest, a ramas tacut, noteaza sursa citata.
Procurorii federali din Brooklyn sustin ca R. Kelly si anturajul sau invitau femei si fete minore in spatele scenei dupa concerte si ulterior le tineau departe de prieteni si familie si le faceau sa devina dependente financiar de artist.

Cantaretul in varsta de 52 de ani, cunoscut in special pentru hituri precum "I Believe I Can Fly" si "Bump N' Grind", a fost arestat luna trecuta in Chicago.

La jumatatea lunii iulie, R. Kelly a pledat nevinovat la noile acuzatii federale pentru care a fost inculpat la Chicago si a ramas in arest, cererea sa de eliberare pe cautiune fiind respinsa.

La inceputul anului, compozitorul si interpretul hitului "I Believe I Can Fly" fusese inculpat intr-un tribunal din statul Illinois. De data aceasta, este inculpat in doua dosare de competenta instantelor federale.
R. Kelly a fost vizat de acuzatii repetate referitoare la agresiuni sexuale si corupere de minore de mai bine de doua decenii, dar nu a fost condamnat pana in prezent.

In 2008 a fost achitat intr-un proces vizand inregistrari video ale unor acte sexuale intretinute cu o adolescenta de 14 ani.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 02 August 2019, ora 20:52

 Articol citit de 2677 ori

Citeste si: