Chris Evans nu il va mai juca pe Capitanul America

Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 10:07
8102 citiri
Chris Evans nu il va mai juca pe Capitanul America
Foto: Facebook/ Captain America

Chris Evans renunta, dupa 7 ani, la rolul Captain America/Capitanul America din filmele Marvel. Evans a interpretat acest personaj in 10 filme, incepand cu "Captain America: The First Avenger/Capitanul America: Primul Razbunator" din 2011.

Actorul l-a interpretat pe unul dintre originalii Razbunatori alturi de Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow si Hawkeye, noteaza BBC.

Chris Evans a facut anuntul pe Twitter. El a scris ca a terminat filmarile pentru al patrulea film Avengers (al 22-lea film din universul cinematografic Marvel) si ca a fost o onoare sa il joace pe Capitanul America.

"Am terminat oficial Avengers 4. A fost o zi emotionanta, cel putin. Interpretarea acestui rol in ultimii 8 ani a fost o onoare.

Tuturor celor din fata camerelor, celor din spatele camerelor, dar si audientei va multumesc pentru amintiri! Voi fi etern recunoscator", a scris actorul pe reteaua de microblogging.

In mediul online a aparut o avalansa de reactii la vestea ca Evans nu il va mai interpreta pe faimosul Capitan America. Inclusiv un supererou din universul cinematic Marvel a reactionat.

Este vorba de Ryan Reynolds, care il interepreteaza pe Deadpool. El a scris tot pe Twitter: "Nu plang. Lacrimez. E o diferenta".

Totusi, retragerea lui Evans din filmele Marvel nu este o surpriza, intrucat, in trecut, el a spus referitor la acest rol ca "vrei sa te dai jos din tren inainte sa fii impins".

Oricum, mai multi actori care ii interpreteaza pe Razbunatori nu au mai semnat contracte dupa Avengers 4. Ultimul film din seria Razbunatorii nu are inca un titlu oficial si este continuarea la "Avengers: Infinity War/ Razbunatorii: Razboiul Infinitului", in care mai multi supereroi au "disparut".

Vezi si Succes teribil pentru "Avengers: Infinity War": A doborat toate recordurile de incasari in weekendul de debut (Video)

A.D.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Chris Evans Capitanul America, #Chris Evan renunta rol, #rol Capitanul America , #vedete straine