Britney Spears s-a internat intr-un spital de psihiatrie

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 10:17
6188 citiri
Britney Spears s-a internat intr-un spital de psihiatrie
Foto: Facebook/Britney Spears

Vedeta pop Britney Spears a transmis ca isi ia putin timp pentru ea, dupa ce s-a aflat ca s-ar fi internat intr-un centru de sanatate mintala pentru a putea face fata bolii tatalui ei.

Spears, in varsta de 37 de ani, a anuntat in luna ianuarie ca renunta la toate concertele si angajamentele profesionale programate pentru a fi alaturi de familie dupa ce tatal sau, Jamie, a fost la un pas de moarte, in noiembrie.

"Cu totii avem nevoie sa ne luam 'ceva timp pentru mine'", a scris celebra interpreta a melodiei "Stronger" intr-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, relateaza Reuters.

De asemenea, vedeta a publicat un citat: "Indragosteste-te de a avea grija de tine, de minte, trup si spirit".

Potrivit site-ului specializat in stiri mondene TMZ, Spears s-a internat in mod voluntar unui centru de sanatate mintala, in urma cu aproximativ o saptamana.

O sursa apropiata cantaretei a declarat ca Jamie Spears nu se simte bine dupa a doua interventie chirurgicala prin care a trecut in urma cu trei saptamani, iar Britney suporta cu greu suferinta lui indelungata.

"Ei sunt foarte apropiati. Ea nu vrea decat sa isi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane", a declarat sursa pentru Reuters.

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente dupa ce viata ei scapase de sub control in perioada 2007-2008. El ramane custodele aprobat de tribunal al afacerilor acesteia, noteaza Reuters.

Spears a devenit un fenomen in lumea muzicii pop in 1999 odata cu aparitia single-ului sau de debut "... Baby One More Time", urmat de hit-uri precum "Oops!... I Did It Again".

Ea a revenit in prim-plan la sfarsitul anului 2008 cu albumul si turneul mondial "Circus" si a concertat in Las Vegas incepand din 2014. In luna ianuarie, vedeta a renuntat o noua serie de spectacole pe care urma sa se le sustina in acest oras din februarie pana in august.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Britney Spears internata psihiatrie, #Britney Spears internata , #vedete straine