Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Actrita Olga Tudorache este internata in stare grava la Terapie Intensiva

Actrita Olga Tudorache este internata in stare grava la Terapie Intensiva
Foto: Captura video YouTube
Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, internata in urma cu cateva zile la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, a fost transferata joi dimineata in sectia de Terapie Intensiva pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat.
Potrivit unui comunicat de presa al unitatii sanitare, Olga Tudorache a fost internata la Spitalul Elias pe 9 octombrie, insa ulterior starea sa de sanatate s-a deteriorat progresiv.

"Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 9 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate deteriorata progresiv in ultima perioada. Evaluarea initiala s-a facut cu supravegherea permanenta a parametrilor vitali.

In cursul diminetii zilei de 12 octombrie, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internata incepand din aceasta dimineata in sectia de Terapie intensiva a SUUE pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat", se precizeaza in comunicatul de presa.

Vrei sa-ti schimbi mobila, dar mai ai nevoie de niste bani? Descopera adevaratul credit online de la Libra Internet Bank. Online, adica fara niciun drum la banca. Poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Si primesti banii in cont in doar cateva minute. Afla mai multe!

Actrita Olga Tudorache a fost angajata a Teatrului Tineretului din Bucuresti, a Teatrului Mic, conferentiar universitar la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, la catedra de actorie, profesor universitar, iar din 1997 a iesit la pensie.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 20:16

 Articol citit de 4598 ori

Angazam editori si redactori de noapte
Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor