Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Actrita Olga Tudorache este internata in stare grava la Terapie Intensiva

Actrita Olga Tudorache este internata in stare grava la Terapie Intensiva
Foto: Captura video YouTube
Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, internata in urma cu cateva zile la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, a fost transferata joi dimineata in sectia de Terapie Intensiva pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat.

Potrivit unui comunicat de presa al unitatii sanitare, Olga Tudorache a fost internata la Spitalul Elias pe 9 octombrie, insa ulterior starea sa de sanatate s-a deteriorat progresiv.

"Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 9 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate deteriorata progresiv in ultima perioada. Evaluarea initiala s-a facut cu supravegherea permanenta a parametrilor vitali.
In cursul diminetii zilei de 12 octombrie, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internata incepand din aceasta dimineata in sectia de Terapie intensiva a SUUE pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat", se precizeaza in comunicatul de presa.

Actrita Olga Tudorache a fost angajata a Teatrului Tineretului din Bucuresti, a Teatrului Mic, conferentiar universitar la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, la catedra de actorie, profesor universitar, iar din 1997 a iesit la pensie.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 20:16

 Articol citit de 4632 ori

Citeste si: