Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vedete > vedete straine
A   A   A

A murit actorul Rutger Hauer

A murit actorul Rutger Hauer
Foto: Hepta.ro
Devenit cunoscut dupa aparitia in filmul "Blade Runner" (1982), Rutger Hauer a murit la varsta de 75 de ani, potrivit presei olandeze, care citeaza membri ai familiei.

"Rutger Hauer a murit la varsta de 75 de ani. El era considerat unul dintre cei mai mari actori ai Olandei", a scris agentia de presa olandeza ANP, precizand ca actorul a murit vineri si a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii private.

Rutger Hauer a aparut pentru prima data ca actor in 1969 intr-un serial tv de capa si spada, numit "Floris", regizat de Paul Verhoeven, pe atunci putin cunoscut.

Regizorul Paul Verhoeven este cel care i-a oferit primul sau mare rol in filmul "Turkish Delight" in 1973.

El a atras insa atentia lumii cinema-ului in 1981 in SUA, jucand alaturi de starul american Sylvester Stallone in thrillerul "Nighthawks".
Anul urmator a fost lansat "Blade Runner", care l-a consacrat drept unul dintre starurile Hollywoodului de la acel moment.

Comentand moartea celui pe care l-a descoperit, Paul Verhoeven a declarat pentru ANP ca si-a pierdut "alter ego"-ul. "Sunt extrem de trist ca nu mai este printre noi, imi va lipsi teribil", a afirmat el
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 23:26

 Articol citit de 11403 ori

Citeste si: