Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viorica Dancila > PSD
A   A   A

PSD are luni un nou CEx, pentru remanierea Guvernului si candidatul la prezidentiale

PSD are luni un nou CEx, pentru remanierea Guvernului si candidatul la prezidentiale
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)
Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, a anuntat ca, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc luni, vor fi abordate mai multe subiecte, printre care si remanierea guvernamentala.

"In Comitetul Executiv pe care il vom avea luni vom avea mai multe subiecte pe ordinea de zi. Vom discuta si despre remaniere, vom discuta si despre mobilizarea pentru prezidentiale, despre analizele pe care le facem in teritoriu, despre programul de deplasari pe care il avem in perioada urmatoare.

Vor fi mai multe subiecte pe ordinea de zi. Inca o data precizez ca este normal ca aceste decizii sa le luam impreuna in forul statutar si pe urma sa iesim cu ele public", a declarat premierul, vineri, la iesirea de la receptia pentru Ziua Frantei.
Intrebata daca va negocia cu presedintele Klaus Iohannis pe tema remanierii, Dancila a spus: "Normal ca trebuie sa-i spun presedintelui ca fac remanieri, ca vin cu persoanele pe care le-am remaniat si cu propuneri pentru noi persoane".

"Am spus ca voi face o remaniere, nu am vorbit despre persoane. Cred ca aici trebuie sa avem o discutie in cadrul partidului. Eu am relatii foarte bune cu toti ministrii Cabinetului", a adaugat liderul PSD.

Ieri Dancila spunea ca o remaniere guvernamentala va avea loc in aceasta vara si nu exclude si o restructurare

Se decide si candidatul la prezidentiale

Viorica Dancila a mentionat ca tot in CEx se va lua si decizia privind candidatul partidului la prezidentiale.
"Cred ca astfel de decizii trebuie sa le luam in CEx, pentru ca, dincolo de sondaje, dincolo de procentele pe care le avem unul sau altul, trebuie sa avem si sustinerea organizatiilor din teritoriu.

Fiecare sustinere este importanta si fiecare candidat trebuie sa simta ca are in spate organizatiile din toate judetele. (...) Nu este o lupta usoara, mai ales din partea PSD, avand in vedere rezultatele de la europarlamentare si tot ceea ce s-a intamplat ulterior.

Deci eu cred ca trebuie sa avem o discutie aplicata in cadrul partidului si cand iesim din forul statutar vom avea o decizie comuna stabilita prin votul membrilor", a spus premierul.

Citeste si:
Dancila vorbeste de un candidat secret la prezidentiale si nu exclude intrarea in cursa: Nu vreau sa se creada ca sunt un om lasTariceanu vrea sa candideze la prezidentiale: Exista o majoritate de 90% din electoratul PSD care m-ar sustineCandidatul PSD la prezidentiale va fi stabilit intr-un congres al partidului de pe 3 august
Facebook ShareTweet
 Vineri, 12 Iulie 2019, ora 16:41

 Articol citit de 1402 ori

Citeste si: