Primarul din Videle a fost suspendat dupa ce a cerut demontarea panourilor electorale cu Viorica Dancila

Luni, 16 Septembrie 2019, ora 23:01
12865 citiri
Primarul din Videle a fost suspendat dupa ce a cerut demontarea panourilor electorale cu Viorica Dancila
Foto: Arhiva Facebook/Viorica Dancila

Primarul orasului Videle, Nicolae Badanoiu, suspendat din functie printr-un ordin al prefectului, anunta ca s-a intalnit cu un avocat "pentru a vedea cum vom actiona impotriva abuzului care mi se intampla". Edilul solicitase demontarea panourilor electorale cu Viorica Dancila.

Potrivit unei note interne a Primariei Videle, ordinul prefectului a fost dat vineri, 13 septembrie. Atributiile de primar vor fi preluate de Serban Nicu Silvica, actual viceprimar al orasului.

"Avand in vedere Ordinul Prefectului Judetului Teleorman privind constatarea incetarii de drept, inainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al domnului Nicolae Badanoiu. Pana la alegerea noului primar, atributiile primarului vor fi exercitate de drept de catre viceprimarul orasului Videle, domnul Serban Nicu Silvica", se arata in nota interna.

Nicolae Badanoiu spune ca s-a intalnit deja cu un avocat si ca va actiona impotriva "abuzului care mi se intampla".

"Tocmai m-am intalnit cu un avocat pentru a vedea cum vom actiona impotriva abuzului care mi se intampla. Nu pot sa stau linistit si sa privesc cum se fac niste abuzuri impotriva mea. Voi da mai multe detalii despre strategia mea in zilele urmatoare, dar in mod cert nu voi lasa lucrurile asa", a declarat Nicolae Badanoiu.

Badanoiu a fost ales din partea PSD si se afla la cel de-al doilea mandat de primar al orasului Videle. El este intr-o relatie tensionata cu actuala conducere a PSD Teleorman inca de la Conferinta Judeteana a PSD, cand acesta si-a si scris demisia din partid.

De altfel, el a cerut demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricai Dancila, pe motiv ca ar fi fost montate ilegal in oras. Nicolae Badanoiu a trimis o adresa catre PSD Teleorman in care sustine ca pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporara, in conditiile legii.

"Am cerut de doua ori organizatiei PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorala. Nici pana astazi (n.red. luni) nu s-au primit documentele in cauza, asa ca eu consider ca acele bannere montate in afara cadrului legal trebuie date jos urgent!", a spus Nicolae Badanoiu.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#primar Videle suspendat interzice bannere Dancila , #PSD