Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viorica Dancila > premier
A   A   A

Dancila si-a inchis contul de Facebook ca sa isi deschida altul

Dancila si-a inchis contul de Facebook ca sa isi deschida altul
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)
Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la inchiderea contului sau de Facebook, ca a fost nevoita sa recurga la aceasta masura, deoarece contul vechi era facut din postura de europarlamentar si ca isi va deschide altul nou, din postura de prim-ministru.

"Mi-am inchis Facebook-ul. Am vazut aceasta critica, ca a fost si o critica. Imi voi deschide Facebook. Am inchis Facebook-ul pentru ca el era din postura de europarlamentar si trebuie sa imi deschid un Facebook din postura de premier al Romaniei", a sustinut Dancila.

"Sper sa generez incredere si sa primesc alte like-uri", a mai precizat Dancila raspunzand unei intrebari referitoare la temerea de a nu isi pierde aprecierile deja primite pe reteaua de socializare.
La iesirea de la Biroul Permanent National al PSD, Viorica Dancila a mai spus ca ii va cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa vina urgent in Romania, avand in vedere ultimele informatii publice referitoare la activitatea Directiei Nationale Anticoruptie.

"Il voi chema cat de repede posibil sa vina in Romania. Avand in vedere ultimele informatii din spatiul public, mi se pare normal ca ministrul Justitiei sa fie in tara", a declarat Viorica Dancila.

Luni dimineata, inainte de a merge la Biroul Permanent National al PSD, Dancila l-a primit la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si a precizat ca nu a vorbit deloc cu acesta despre DNA.

Dupa intrevederea cu ambasadorul SUA, Guvernul a precizat, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca Viorica Dancila "si-a exprimat ingrijorarea privind caderea de saptamana trecuta a indicelui Dow Jones (implicit a bursei - n.red) si, totodata, speranta ca aceasta situatie nu va continua intrucat ar genera potentiale efecte la nivel global".
Citeste si: Dancila ii cere lui Toader sa vina urgent in tara. Ministrul Justitiei e in Japonia
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 12 Februarie 2018, ora 16:56

 Articol citit de 2068 ori

Citeste si: