Dancila neaga orice conflict cu Dragnea si explica de ce se renunta la Anca Alexandrescu

Vineri, 03 Mai 2019, ora 14:40
7210 citiri
Dancila neaga orice conflict cu Dragnea si explica de ce se renunta la Anca Alexandrescu
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila a negat categoric, vineri, toate speculatiile din presa legate de un conflict pe care l-ar avea cu Liviu Dragnea si a explicat ca Anca Alexandrescu a fost inlocuita din functia de consilier onorific pentru ca se va ocupa de comunicarea PSD in campania electorala pentru alegerile din 26 mai.

"Nu este niciun conflict intre mine si liderul PSD, absolut niciunul. Am fost si la Iasi impreuna, si la Botosani impreuna, am discutat chiar si ieri cu dl presedinte", a subliniat Viorica Dancila, raspunzand la intrebarile jurnalistilor.

In ceea ce priveste indepartarea Ancai Alexandrescu de la Palatul Victoria, premierul a reamintit ca s-a intrat in campania electorala "si e bine sa avem o buna comunicare de la partid".

"De la Guvern, noi trimitem toate actele care ni se solicita la partid, legate de programul de guvernare, si trebuie sa intensificam comunicarea pe partid si apreciez comunicarea Olgutei Vasilescu, care e purtator de cuvant, si a celorlalti, dar trebuie sa intarim echipa (...) Se ocupa de comunicarea de la partid pentru ca in campanie orice partid trebuie sa isi folosesca cel mai bine oamenii", a explicat Viorica Dancila, referindu-se la Anca Alexandrescu, numita inca din februarie 2018 consilier onorific.

Anca Alexandrescu a insotit-o, joi, pe Viorica Dancila in vizita efectuata in Polonia (foto) . Informatia privind plecarea ei din functia de consilier onorific aparuse pe surse inca de vineri dimineata, iar dupa cateva ore a fost confirmata si de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

"Anca (Alexandrescu - n.red) s-a mutat pentru ca suntem in campanie electorala si este una dintre cele mai bune persoane pe care le avem in ceea ce priveste strategia de comunicare publica. Pe perioada campaniei va lucra cu mine, Olguta Vasilescu, Mircea Draghici. Este deja la partid in echipa.

In momentul asta lucram. Strategia de comunicare a ministrilor PSD trebuie sa fie foarte inteligenta, astfel incat toata Romania sa inteleaga ca ne-am respectat promisiunile. In locul ei nu stiu cine va fi", a declarat Codrin Stefanescu pentru Mediafax.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Anca ALexandrescu consilier Dancila , #premier