Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Viorica Dancila > guvern
A   A   A

Dancila a numit un fost vice din PMP secretar de stat la Ministerul Energiei

Dancila a numit un fost vice din PMP secretar de stat la Ministerul Energiei
Foto: Arhiva Facebook/Radu Cristescu
Fostul vicepresedinte al PMP, actual membru PSD, Radu Cristescu a fost numit de catre premierul Viorica Dancila in functia de secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii publicate, miercuri, in Monitorul Oficial.

"In temeiul art. 29 si al art. 31 lit. d) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie. Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Radu-Mihai Cristescu se numeste in functia de secretar de stat la Ministerul Energiei", se arata in decizia publicata in Monitorul Oficial.

Pe 22 mai, Radu Cristescu a fost exclus din PMP, si demis din functia de vicepresedinte, in sedinta Consiliului Executiv National al partidului, de catre Traian Basescu.
Motivul excluderii a fost atacul la adresa lui Eugen Tomac, Basescu cerandu-i atunci lui Cristescu sa vina cu probe pentru afirmatiile facute.

Pe 4 august, fostul vicepresedinte al PMP Radu Cristescu a anuntat, pe Facebook, ca a acceptat invitatia Vioricai Dancila de a se alatura PSD, un partid care se schimba si in a carei schimbare crede.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 23:38

 Articol citit de 3013 ori

Citeste si: