Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Viorica Dancila nu a mintit, prim-ministrul nu a spus adevarul
Joi, 12 Iulie 2018, ora 12:05
Ca orice lider de paie, Viorica Dancila face parte dintr-un singur narativ, monocrom, in care i se aloca, ritualic, rolul de zi cu zi. Asa se explica totala rezistenta la adevar si recitarea...
12.07.2018, 18:50 -niculaeda :@Boy george 2 02.30
- bravo tata ! ti-ai facut datoria ! te-asteptam maine in pozitie rezervata !

"Viorica Dancila nu a mintit, prim-ministrul nu a spus adevarul"
13.07.2018, 07:14 -DUTTY :Nu cred ca te intrece cineva la ocuparea "pozitie rezervata"
TU tovarase Niciolae chiar daca esti singurul care comenteaza ,dar "pozitia rezervata" este a ta!!!
Oare cum se numeste aces lucru!!!!
Eu ii zic doar "ca te bagi in seama"
12.07.2018, 16:03 -DorinOancea :Doar gâlceavă la Bucureşti?
Multumiri pentru semnalarea discrepantelor. Cred insă că la Bucuresti nu se poate vorbi doar de o galceavă, pe care oficialii europeni prea ocupati să o poată ignora, ci de un derapaj fără precedent la nivelul UE. Structura sănătoasă a unei societăti este demolată sistematic, fără nici o posibilitate de reactie internă, ceea ce se stie foarte bine peste tot, inclusiv la Bruxelles. Cum s-a ajuns aici e important, insă nu in acest context anume. Momentul cere o interventie hotărată care să pună capăt unui atac fără precedent la democratie in UE, mai periculos decat ce se intamplă in Ungaria si Polonia. O astfel de interventie nu poate veni, din păcate, decat din exterior, deoarece fortele interne sunt complet depăsite! Evident că acest cataclism nu poate fi oprit nici de un presedinte care se pozitionează in general cu lentoare si are o functie din ce in ce mai demantelată de un Parlament obedient si de un ministru al justitiei a cărui vicleană blandete nu mai inseală pe nimeni.
Comisia Europeană este evident adversara acestui derapaj si incearcă să-l evite, insă foloseste la adresa lui un limbaj de cancelarie, cu aluzii si gesture destinate guvernantilor si politicenilor sau analistilor profesionisti. Din păcate, populatia nu le intelge, asa că nu au nici un impact. Cei care distrug acum tara stiu foarte bine că nu-i pandeste nici un pericol atat timp cat nu se aude de la Bruxelles un limbaj pe care să-l inteleagă omul de rand, cel care le-ar putea răsturna edificiul ticălos. In concluzie, mesajele Comisiei ar trebui să fie mult mai limpezi, la obiect, nealuzive si ferme, accesibile tuturor cetătenilor, nu doar unui grup select..
Cred de asemenea că ar trebui blocat accesul la imprumuturile statului, chiar cu riscul de a nu se putea plăti o vreme salarii si pensii. In felul acesta populatia ar putea vedea pe fată situatia economică reală si modul in care ne afectează pe toti catastrofa in care ne imping niste guvernanti preocupati exclusiv de problemele lor penale. Sugerez o astfel de măsură desi sunt pensionar si nu am resurse alternative de supravietuire. Mi-e teamă insă că fără o astfel de abordare nu vom iesi multă vreme din prăpastia pe care guvernantii actuali o adancesc neobositi pentru a scăpa cat mai usor de pedeapsa legii si mania poporului, care vor veni candva, fără indoială!
12.07.2018, 15:49 -oranghutan :Doamne,
ce tută reprezintă tara!
12.07.2018, 10:39 -opus9 :.
Șiiiii la gura ei beteagăăăă, măi dorule măi, nici o vorbăăăă nu se-nchiagăăăă, c-are limba Cepeleagăăăă, măi dorule măi !
12.07.2018, 09:45 -nic-mar :Dancila nu minte , citeste
Saraca citeste ce i-a scris Dragnea . Nu este la prima vizita cand se vede clar ca nu a inteles despre ce este vorba . Tariceanu a precizat de la inceputul mandatului lui Dancila , nu este Guvernul ei si nu este Programul ei , rolul pe care il are este de a citi ( ce ii scrie Dragnea ) . A te duce la Bruxelles cu translator si a vorbi prost in limba materna , o pune pe Dancila intr-o pozitie mai mult decat jenanta . Va ramane in amintirea romanilor cu celebra remarca : He , He , He .
12.07.2018, 09:56 -ioanr :Dar oare
a invatat sa citeasca ? Chiar, am inteles ca are totusi o facultate absolvita ?! O fi adevarat si cum se justifica faptul ca nici sa vorbeasca nu stie dat a absolvit totusi o facultate? O fi decazut invatamantul romanesc, dar chiar asa de jos ?
12.07.2018, 09:34 -ioanr :Minciuna la ea acasa, in PSD
Ce nu se spune clar, este ca acele protocoale cu SRI, au fost necesare, ca lupta impotriva coruptiei, in special a DNA-ului, care are ca obiect al muncii lupta impotriva demnitarilor corupti, pentru ca era singura institutie imdreptatita legal sa faca interceptari legale.De ce s-au anulat aceste reglementari si nu se mai pot folosi, tocmai ca le dadea mura-n gura justitiei prostiile facute de penalii din politica! Acum ca au scos unele abateri din Codul Penal si in cel Civil nu sunt reglementate, e mai bine ? Deci, pe scurt acest popor a fost chiar atat de tare spalat pe creier incat nu mai poate face niste legaturi intre faptele acestor criminali aflati la carma tarii prin votul a 3,5 mil. de inconstienti ?
Unde e SUVERANITATEA poporului, ia sa-i strangem de gat pe alesii din colegiile noastre, sa-i intrebam cine i-a mandatat sa voteze in Parlament asa cum le arata liderul de grup si nu asa cum au cerut votantii lor din colegiile care i-au trimis acolo? Ce ziceti, se poate? Un pic de judecata si un strop de curaj!
12.07.2018, 09:23 -Minona :Nu a mintit
Viorica Dancila nu a mintit. Nu, pentru ca nu o duce capul nici macar la atata. Ea doar a spus ce a fost instruita. E ca o placa de gramofon inregistrata cu ineptiile lui Dragnea. Atunci cand "canta" mai da si rateuri spre deliciul audientei. Oricum si inregistrarile (instructiunile de la partid) sunt facute in graba mare. Deh, se apropie sfarsitul.
12.07.2018, 08:45 -Gile :Stie toata lumea
Cu minciuna nu ajungi nicaieri !
12.07.2018, 09:51 -padrone :dar nu mai vb nimeni, Gile. O superba fractura de logica, sau
de rationament in care inexplicabilul, nefirescul si victoria amanuntita a minciunii sunt tratate insuficient sau deloc.
Dealtfel titlul spune totul: cu alte cuvinte mai intereseaza pe cineva adevarul ? mai are vreo importanta adevarul ?
Iar daca cineva ar incerca sa trateze subiectul, automat s-ar ridica voci din public care sa conteste validitatea adevarului; caci daca nu reprezinta ceva palpabil si traductibil material culturii omului respectiv, nu mai este de actualitate. Principiul nu mai conteaza.
Ori noi, ca natiune, tocmai aici ne dam sufletul sa intelegem de ce practicam, incurajam coruptibilitatea si condamnam coruptii!
De la ori-ori clasic am ajuns la si-si dambovitean si totusi nu ne iese: nici psd-lui chiar daca controleaza totul, nici noua care ne lasam controlati aproape total, mai putin descurcareala pe persoana fizica care (mai) este.
Fericit cel sarac cu duhul, crede si nu cerceta, caci complicate sunt caile omului care vrea sa fure, sa minta, sau sa profite cinstit!
12.07.2018, 08:43 -padrone :enunt corect, concluzie eronata: KWJ face ce fac
toti, nu se vede ?
Deci o tara intreaga este sufocata de coruptie si solutia o cautam intr-o singura persoana cu ceva functie, trist.
Drept ca acea persoana ar face un serviciu imens tarii daca ar renunta la deontologie si ar recunoaste realitatea fara minciuneala, dar e ditai presedintele totusi, nu poate, caci are limitele lui specifice, mostenite si dezvoltate in tara in care totul este posibil, mai putin normalul. Sa ne aducem aminte cum a tratat presedintele decizia justitiei cu privire la una din casele domniei sale..
Sa ne uitam putin mai lung in spate, unde am avut un presedinte dedicat, e vorba de primul mandat, condamnarii comunismului si demontarii minciunelii socialist comuniste cu inflorituri democratice si sa vedem ce s-a intamplat, caci e deja de domeniul trecutului, stim toti dar nu vorbim niciunul, doar comentam si acuzam...
Incearca careva sa treaca dincolo de minciunica cu care ne hranim disperati, cum ca toti e la fel ?
Sa revenim cu picioarele pe pamant: o tara intreaga nu poate scapa de corupti si asteapta ajutor de la altii ? de ce ?
12.07.2018, 08:19 -Puidedac :”la solicitarea Ziare.com
un purtator de cuvant al Comisiei Europene...", să i-o spuneți lui mutu. Comisia Europeană numai la solicitarea Ziare.com nu răspunsese, acum, după Magda Grădinaru s-a intamplat și asta. Cine poate crede aberațiile acestei legume! Articolul nu-i nimic altceva decat spusele premierului intoarse pe dos cu scop de manipulare. Este exact metoda folosită de # cu codurile penale: "Fapta constituie infractiune numai dacă a fost săvarsită cu forma de vinovătie cerută de legea penală...", așa scrie intr-un articol din Codul Penal, #-ul l-a reprodus, in scop de manipulare, sub această formă: "Fapta NU constituie infractiune dacă a fost săvarsită cu forma de vinovătie cerută de legea penală..." Așa că...
12.07.2018, 07:58 -ggPushy :Cine este VVD?Ce este PSD?Un Partid Socialist-Nazist!Teoretic!Dar...
PRACTIC? O HOARDA DE HOTI! O Turma de inculti, infractori, tigani, cersetori,RAUL, in general vorbind Pleava Societatii ajunsa la Putere, la Suprafata ca si GUNOAIELE la Suprafata Apei. Dar Apa curge, filtreaza ,separa atunci cand trece prin iazuri, paduri, cranguri, pietris, etc. "APA", Acest Popor,NU face aceasta, lasa gunoiele sa creasca sa se inmulteasca, sa putrezeasca totul in jur!
Iar VVD e doar un pai firav fara minte, fara putere, fara vointa proprie,nefiind nimic ce tine de fiintarea umana, ce pluteste cu restul gunoaielor Ciumei Rosii! Nu are nici o apasare , e asa fericita in ignoranta ei absolut yimbecila...,pentru ca "busteanul" Dracknea o poarta cu el , o sustine...

O carcasa goala , ca multe alte bidoane politruce.

USR-ul sunt ca pasarelele ce avertizeaza padurea ca s-a aprins focul, dar in padure celelalte vietuitoare se agita sa faca ceva ,sa supravietuiasca. Nu e cazul cu "Opozitia" (vezi PNL, etc.) sau cu "Boborul".
Si asa fiind dezasatrul e inexorabil...
"Mugurii",copiii fug sa "inverzeasca pe alte taramuri. Cum ar putea alege altfel ,cand aici ECOSISTEMUL e toxic, nu intretine Viata (economica,culturala, sociala, juridica,etc), e otravitor, face ca moartea (asaltul infractorilor condusi de Ciordache sub bagheta lui Tradiceanu si Dracknea) sa otraveasca ,sa ucida totul,pana si speranta.
PENTRU A LUPTA TREBUIE MAI INTAI SA SUPRAVIETUIESTI! Or exact aceasta sansa a supravietuirii este eliminata!
gg
13.07.2018, 14:15 -vall :Corect
E ca o Colectiva agricola din anii '50, cand primarii si sefii numiti de PMR erau scursurile, secaturile satului, betivii, tiganii, nevolnicii dar cu origine sanatoasa iar "chiaburii" inlaturati. Actuala putere copiaza lumea de atunci a satului la nivel de stat.
12.07.2018, 08:51 -padrone :faine intrebari ggPushy, pot sa te plagiez cu o completare ?
1. Cine este si ce/pe cine reprezinta VVD ?
2. Ce este si ce/pe cine reprezinta psd ?
O alta copiuta de pe alt site, unde sper sa nu se supere autorul, zice asa: "USR contesta la CCR pensile speciae din cod(r)ul administrativ. Doar 3 (trei) semnaturi de la PNL au reusit sa adune.
12.07.2018, 12:36 -ggPushy :Salve padrone! Noi si altii stim ca USL NU e mort!
Stima,
gg
12.07.2018, 07:20 -ggPushy :MINTE sau SPUNE Adevarul? Raspunsul este DA! Minte si spune ca PSD!
Salut!

Adica Minte nespunand , neprezentand complet situatia, minte prin Omisiune , si spune "ADEVARUL" de PARTID, Adevarul PSD. Si nu e singura,TOTI "politicienii" Ciumei Rosii fac la fel, dar vitica din Videle , VVD exceleaza! Si-n Opozitie avem Blatisti ,care NU zic nimic, opinii adevarate avem prin presa, pe acest forum, in societate, diaspora. "Opozitia " trebuia sa "moara " cu VVD si cu Ciuma Rosie de gat!!! Mai nou PNL a mai aprobat un proiect PSD.

Blat! Blat! Blat!

PNL devine pe zi ce trece, cel mai detestabil partid romanesc dupa PSD!

gg
gg
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor