Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Ghid de vacanta: Topul celor mai frumoase locuri din Grecia

Ghid de vacanta: Topul celor mai frumoase locuri din Grecia
Foto: ECC Ireland
Cea mai frumoasa plaja din Grecia pentru o vacanta-n doi poarta numele Canal d'Amour si se afla in Corfu. Dar nu e singura. Creta are o plaja cu nisip roz, Mykonos are propria Mica Venetie, Zakynthos ascunde un mic golf idilic, iar in Paradise Beach din Corfu creste adrenalina.
Iti propunem un top al celor mai frumoase locuri din Grecia alcatuit de Christian Tour, cu putin inainte de Dragobete. Topul include Marble Beach din Thassos, Oia din Santorini si Valea Fluturilor din Rodos.

Iata ordinea lor in topul preferintelor identificate de operatorul de turism:

10. Plaja de marmura (Thassos)
Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci e momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine rapid pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.

Avand o cariera la dreapta si stanci unde se pot face scufundari la stanga, aceasta plaja exotica si retrasa, situata intr-un mic golf, e compusa doar din pietricele de marmura.

Contrastul dintre acestea si marea de un albastru electric, dar si peisajul parca rupt de lume, fac din aceasta plaja vedeta Insulei Thassos.Vezi topul celor mai frumoase locuri din Grecia, pentru vacanta de vara, pe Business24.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 09:35

 Articol citit de 18816 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor