Solutii moderne pentru spatiile HORECA

Advertorial
Miercuri, 06 Februarie 2019, ora 11:05
9648 citiri
Solutii moderne pentru spatiile HORECA

Industria ospitalitatii trebuie sa fie intr-o permanenta schimbare, adaptata la gusturile si cerintele clientilor, la noile tehnologii, dar si la cele mai frumoase elemente de decor. Pentru astfel de spatii, este nevoie de servicii de curatenie la standarde inalte pentru satisfacerea clientilor si a pretentiilor din ce in ce mai crescute ale acestora.

Mai mult decat atat, aparatura folosita trebuie sa fie de ultima generatie si de cea mai inalta calitate, astfel incat sa se ridice intotdeauna la nivelul asteptarile clientilor.

Toate elementele care fac un ambient placut in interiorul unei atfel de afaceri trebuie sa se imbine placut, atat obiectele de design interior, cat si toate accesoriile care mentin curatenia si igiena perfecta.

Unul dintre primele locuri care trebuie intretinute cu mare grija este bucataria. Stim cu totii ca in bucatarie igiena este cea mai importanta.

Este intotdeauna recomandat sa investim in produse profesionale pentru curatare, dar si in accesorii si obiecte dedicate bucatariei, deoarece dezvoltarea bacteriilor in astfel de spatii se poate face rapid, daca reziduurile de mancare nu sunt curatate eficient.

Cele mai bune produse care pot fi folosite sunt detergentii de bucatarie, puternic degresanti si dezinfectanti. Acestia sunt potriviti si pentru curatarea si igienizarea altor tipuri de suprafete din bucatarie, precum faianta, ceramica, plastic sau marmura.

Pentru spatiile toaletelor din camerele de hotel, dar si din zona de restaurant, cele mai potrivite produse sunt dispenserele si dozatoarele profesionale.

Acestea ofera solutii complete si vin intr-o gama extrem de variata, dispensere pentru: hartie igienica, prosoape din hartie, servetele de masa, pentru pungulite de igiena feminina, dozatoare de sapun lichid si dezinfectant si dispensere pentru odorizante ambientale.

Procesul de curatare a mainilor nu poate fi complet fara un uscator de maini electric profesional. Indiferent daca vor fi utilizate in restaurante, hoteluri sau centre comerciale, uscatoarele de maini verticale reprezinta cea mai buna alegere.

Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara, precum inoxul si sunt foarte rezistente si moderne.

Cu un design inedit si cu o eficienta incontestabila, echipamentele pentru uscarea mainilor se gasesc atat in varianta cu senzor, cat si in varianta cu actionare automata.

Mai mult decat atat, pentru spatiile hoteliere sunt recomandate si uscatoarele profesionale de ultima generatie pentru par.

Nici pardoselile nu trebuie ignorate. Pardoselile trebuie dotate cu covoare profesionale pentru hotel, special create pentru spatiile HORECA. Aceastea sunt esentiale mai ales in zonele cu trafic intens, precum intrarea si receptia, dar si in camere sau in zonele de relaxare. Iar pentru zona bucatariei, cele mai potrivite solutii antialunecare sunt covorasele profesionale pentru industria alimentara, fabricate special pentru astfel de situatii.

Produsele sunt fabricate pentru marile bucatarii, restaurante, dar si pentru bucatariile personale, casnice. In plus, pe langa folosirea covoraselor profesionale, suprafetele si pardosela trebuie curatate, indiferent daca este vorba de gresie sau de parchet.

Mai intai, spatiul trebuie aspirata cu masini profesionale pentru curatenie, dupa care, se spala cu solutii profesionale pentru pardoseli. Acestea trebuie spalate cu mopul, dupa care se lasa la uscat.

Curatenia in interiorul spatiilor este extrem de importanta, de aceea este esential sa folosim echipamente de curatenie moderne si produse de curatenie profesionale, cu eficienta ridicata, special concepute pentru a fi manevrate cu usurinta si pentru a simplifica intregul proces de curatenie din interiorul spatiilor HORECA.

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#produse horeca, #solutii horeca , #hoteluri