Sarbatorile petrecute departe de casa - cum favorizeaza cazarea in regim hotelier

Luni, 03 Decembrie 2018, ora 13:38
1260 citiri
Sarbatorile petrecute departe de casa - cum favorizeaza cazarea in regim hotelier

Incepe aglomeratia de sarbatori si toate planurile pentru ca ultima parte a anului sa fie sarbatorita cum se cuvine. In timp ce o mare parte dintre turisti au in vizor locatii traditionale, cei mai moderni dintre ei au in vedere tot locatii urbane, insa altele decat resedinta proprie.

Pentru cei care isi doresc sa descopere farmecul sarbatorilor in alte colturi ale lumii, cu traditii cu tot, insasi capitala este o locatie interesanta.

Spre deosebire de mentalitatea clasica conform careia Craciunul si Revelionul au mai mult farmec cand sunt petrecute in zone rurale in stil pur si rudimentar, fiecare centru urban incearca sa recreeze astfel de medii.

Este si cazul celor care raman in capitala in aceasta perioada festiva. Au avantajul de a gasi orasul mai gol ca oricand, pentru ca mii de persoane pleaca la munte sau un alte locatii. In plus, festivaluri, targuri si alte evenimente de profil nu uita sa aduca atmosfera prielnica a sarbatorilor.

Cazarea poate fi asigurata de un apartament regim hotelier Bucuresti sau o garsoniera, daca este vorba de un cuplu. Astfel de locatii sunt primitoare, au dotari complete astfel ca doar ce isi asteapta doritorii.

Trendul inchirierilor in regim hotelier

Suna ca o abordare mai personala insa nu implica o relatie cu un proprietar. De fapt este vorba de o retea de apartamente si garsoniere ce se inchiriaza prin intermediul unei agentii de profil. Totul este bine pus la punct, cu reguli si seriozitate specifice de altfel si unitatilor hoteliere.

Practic si acestea se bazeaza pe principiile de ospitalitate precum se intampla in hoteluri, ba chiar si serviciile din aceasta sfera sunt disponibile. Doar ca, au o altfel de prezentare, dispunere si un altfel de stil.

Apartamentele si garsonierele ce se pot inchiria in regim hotelier sunt plasate strategic in capitala, pe mari bulevarde - Piata Unirii, Piata Alba Iulia sau Calea Calarasi printre altele.

Sunt situate in cladiri de blocuri cotate foarte bine pe piata de imobiliare. Vecini discreti, zone linistite, sigure si in apropierea marilor centre comerciale, a zonelor de interes turistic sunt cateva dintre reperele acestor tipuri de locatii.

La fel ca in orice camin, astfel de apartamente si garsoniere au toate dotarile necesare, de la mobilier la decoratiuni si alte lucruri utile - cosmetice hoteliere, vesela, tacamuri, lenjerii si toate electrocasnicele necesare in orice casa.

Cu o bucatarie complet echipata, astfel de apartamente sunt o adevarata relaxare. Nu doar ca pun la dispozitie locatii generoase cu acces la toate incaperile, insa sunt si o maniera perfecta de a impleti traditiile proprii cu tendintele moderne - cei mai traditionalisti pot opta pentru a gati pe cont propriu, salvand si din bugetul propus pentru aceasta vacanta.

Cat despre preturi acest capitol imparte turistii in doua tabere. Este vorba de cei care aleg sa profite de aceasta metoda si cei care aleg vacantele in afara orasului. Practic nu poti nega avantajul financiar de asemenea, un pret perceput per noapte, ce scade pe masura ce numarul de nopti este mai mare.

Conteaza tipul de apartament dorit, nu de numarul de persoane ce vor ocupa spatiul cu pricina.

Regulile unei vacante bine planificate

Chiar si cand sunt alese acest gen de locatii pentru cazare se recomanda rezervarea in prealabil, lucru ce se poate intampla si online. Acest pas asigura locatia pe perioada dorita ca fiind disponibila si fara probleme - avand in vedere cat de aglomerata este perioada de iarna ar fi bine sa nu lasati nimic pe ultima suta de metri.

La fel de practic este a alege si perioada de timp dorita pentru ca daca va razganditi si prelungiti se prea poate sa nu mai aveti sanse de a ramane in aceeasi locatie. Este o metoda de inchiriere cu un grad mare de popularitate, astfel ca turistii nu intarzie sa ocupe locurile disponibile.

Pentru ca de regula o astfel de metoda implica mai mult intimitate si totodata flexibilitate, ar fi bine sa intrebati despre check in si check out sau ce alte tipuri de servicii hoteliere va sunt puse la dispozitie, de vreme ce acestea sunt optiuni oferite doar la alegere.

Nu exista receptie, ceea ce ar putea sa creeze o usoara confuzie. Totusi nu sunt lipsite servicii de transfer sau menaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#apartament regim hotelier Bucuresti , #ocazii