Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Vacanta > hoteluri
A   A   A

S-a dublat numarul hotelurilor de pe litoralul romanesc cu servicii all inclusive

S-a dublat numarul hotelurilor de pe litoralul romanesc cu servicii all inclusive
Foto: Hotelul Paradiso
Numarul hotelurilor de pe litoralul romanesc cu servicii all inclusive va ajunge, in aceasta vara, la 29 si cumuleaza peste 13.500 de locuri de cazare, dublu fata de situatia din urma cu cinci ani, releva un studiu intocmit de o platforma de vanzari online.

In sezonul estival din acest an, numarul locurilor "all inclusive" in hoteluri a crescut cu 3.243, respectiv cu 30% fata de capacitatea de anul trecut, ceea ce inseamna o capacitate de primire a turistilor de 270.000.

Conform datelor Litoralulromanesc.ro, la finalul verii trecute, in statiunile de la malul marii erau 23 de hoteluri all inclusive, cu 10.333 de locuri si, intr-un singur sezon, acestea puteau primi peste 205.000 de turisti.

Printre unitatile de cazare care trec la servicii all inclusive, chiar ultra all inclusive in acest an se afla Hotelul Paradiso (foto) din statiunea Mangalia (fostul hotel Siemens si, ulterior, Mangalia) si Complexul Blaxy din Olimp, care devine Atrium by The Beach.
Cum sa ne petrecem concediul la all inclusive fara sa ne ingrasam

Distribuite pe statiuni, cele 29 de hoteluri sunt amplasate dupa cum urmeaza: noua in Mamaia si Mamaia Nord, opt in Jupiter si Cap Aurora, cinci in Venus, cate doua in Eforie Nord, Neptun-Olimp si Saturn, respectiv un hotel in Mangalia.

Potrivit sursei citate, numarul hotelurilor de acest tip aproape s-a dublat fata de acum cinci ani, cand erau pe litoral doar 15 structuri "all inclusive", si a crescut de sase ori fata de acum zece ani, cand la mare functionau doar cinci astfel de unitati de cazare.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 31 Mai 2019, ora 15:21

 Articol citit de 7195 ori

Citeste si: