Rasfatul tau de 5 stele, la doi pasi de Capitala!

Advertorial
Marti, 02 Iulie 2019, ora 13:46
9870 citiri
Rasfatul tau de 5 stele, la doi pasi de Capitala!

Bucurestiul este un oras cu de toate, iar posibilitatile de distractie sunt nenumarate. Ce n-a reusit Capitala sa ne ofere insa este ingemanarea perfecta dintre nevoia de entertainment si cea de relaxare in mijlocul naturii. Asa s-a nascut Snagov Club, un pol al agrementului la 25 de minute distanta fata de Bucuresti.

Inchide ochii si imagineaza-ti o piscina in aer liber, baldachine, cocktailuri, palmieri, muzica buna. Nu e nici Paradisul si nici nu sunt ingredientele unei vacante in Ibiza, ci pur si simplu atmosfera cu care te intampina Snagov Club, o oaza de relaxare aflata atat de aproape de Bucuresti incat pot sa ajungi la ea mai rapid decat in oricare colt al orasului.

Locatia este una cu totul si cu totul speciala nu doar datorita conditiilor de lux pe care le ofera, ci in special fiindca se afla chiar in mijlocul Rezervatiei Naturale a Lacului Snagov, pe malul apei, strajuita de padure. Linistea si aerul curat sunt atuurile unei vacante deconectante, iar de ele ai parte aici cu siguranta.

Piscina-bar, atractia pentru zile caniculare

Vara, oricine isi doreste sa se racoreasca intr-un bazin cu apa limpede, sa inoate pentru a-si pune in miscare toti muschii, apoi sa se intinda la umbra, intr-un loc confortabil. Si daca mai adauga un cocktail savuros, atunci ai tot ce trebuie pentru o relaxare ca la carte.

La Snagov Club, piscina-bar este locul perfect pentru zile caniculare, de vara. De cum intri pe portile complexului, tot ce iti doresti este sa te arunci in apa curata si ademenitoare.

Dar asta nu e tot! Tot aici ai si un centru SPA, si el cu o piscina acoperita, asa incat relaxarea sa fie completa.

Hotelul, lux si servicii ireprosabile

Poti alege Snagov Club pentru un weekend sau iti poti petrece aici o intreaga saptamana. Cert este ca greu vei mai reusi sa te desprinzi de acest loc! Ai aici un hotel cu 22 de camere de lux, putand alege intre cele cu vedere la piscina sau pentru cele mai linistite, cu vedere spre curtea interioara, cu fantana arteziana si gradina de flori.

Toate camerele sunt spatioase si confortabile, oferind toate facilitatile de care ai putea avea nevoie, chiar si atunci cand vii aici cu copiii.

Restaurante Fine Dining cu meniuri generoase

Mancarea buna face si ea parte din conceptul gandit la Snagov Club. Salonul Venetian, Salonul Britanic si Salonul Francez si desigur Pontonul Snagov Club iti pun la dispozitie o lista lunga de bucate rafinate si sofisticate sau mancaruri traditionale, servite intr-o ambianta de neegalat.

Dupa masa te poti relaxa in gradina generoasa ori poti face o plimbare pana la ponton de unde sa admiri imprejurimile.

Dupa cum spuneam, Snagov Club este amplasat in Rezervatia Naturala Lacul Snagov, un loc cu o biodiversitate aparte, care contine circa 4200 de specii de fauna si flora, din care circa 120 de specii sunt protejate prin lege.

Pavilionul de pe lac este locul perfect pentru evenimente private sau evenimente corporate, intr-o atmosfera de poveste.

La Snagov Club te poti plimba cu salupa, poti inchiria un caiac, o bicicleta sau poti juca mini-golf. Practic, aici poti gasi mereu o varianta de relaxare potrivita pentru fiecare.

Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
#Snagov Club , #hoteluri