Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Martin Luther King III, in vizita in Romania: Ce l-a impresionat la Muzeul Satului

Martin Luther King III, in vizita in Romania: Ce l-a impresionat la Muzeul Satului
Foto: Arhiva Ziare.com
Avocatul pentru drepturile omului, activistul social si liderul politic Martin Luther King III, aflat in premiera in Romania, a vizitat marti Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", fiind impresionat "de felul in care taranul roman a stiut sa se gospodareasca".
Martin Luther King III este cel mai mare si singurul ramas in viata dintre copiii luptatorului pentru drepturile civile Martin Luther King Jr.

"Sunt impresionat de toate aceste constructii si de felul in care taranul roman a stiut sa se gospodareasca. Este o placere sa aflu intr-un timp atat de scurt atat de multe despre Romania.

A fost o experienta minunata si am aflat foarte multe lucruri despre istoria tarii dumneavoastra", a afirmat Martin Luther King III, conform unui comunicat al muzeului.

Vrei sa-ti schimbi mobila, dar mai ai nevoie de niste bani? Descopera adevaratul credit online de la Libra Internet Bank. Online, adica fara niciun drum la banca. Poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Si primesti banii in cont in doar cateva minute. Afla mai multe!

Potrivit sursei citate, oaspetele a fost uimit de vechile bordeie din Oltenia, dar si de bisericile de lemn din Maramures. El s-a interesat de tehnicile diferite de acoperire a caselor si de diversele instalatii pe care taranul roman le-a inventat pentru gospodaria sa si pentru comunitate.

Timp de mai mult de ora, Martin Luther King III a parcurs aleile Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti" si s-a interesat de elementele de unicitate ale fiecarei zone in parte.

Prezent in Romania la invitatia Ambasadei SUA pentru a incuraja implicarea civica si respectarea drepturilor omului, Martin Luther King III se va intalni cu reprezentanti ai partidelor politice, ai societatii civile, ai cultelor religioase si cu membri ai comunitatii americane, se mai arata in comunicat.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 15:40

 Articol citit de 2324 ori

Angazam editori si redactori de noapte
Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor