Dubai - cel mai grandios loc unde poti petrece vacanta

Advertorial
Marti, 30 Octombrie 2018, ora 11:44
7287 citiri
Dubai - cel mai grandios loc unde poti petrece vacanta

Cautarea unor oferte vacanta Dubai poate fi cea mai buna alegerea atunci cand iti doresti sa planifici urmatoarea vacanta din perioada iernii, caci Dubai este un must-have in ceea ce tine de destinatiile turistice care merita vizitate cel putin o data in viata.

Astfel, dintr-un loc saracacios situat in desert si cu iesire la ocean, Dubai s-a transformat rapid in unul dintre cele mai luxoase locuri din lume. Orasul este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Arabe si fascineaza atat prin cladiri, hoteluri, mall-uri sau diverse alte posibilitati prin care un turist isi poate petrece timpul.

Orasul este unul dintre cele mai extravagante locuri si poate fi de asemenea numit un oras al contrastelor, caci un sejur Dubai iti face cunoscuta armonia cu care se imbina traditionalul si modernul.

Dubai este cel mai mare oras din Emiratele Arabe si se afla pe coasta Golfului Persic, beneficiind astfel de o clima tropical- desertica. De aceea, cea mai buna perioada in care merita vizitat orasul este in perioada octombrie- mai, considerata si perioada de varf in ceea ce priveste numarul turistilor prezenti aici.

Cea mai buna varianta de a ajunge aici este alegand un zbor charter inclus intr-un pachet care pune la dispozitie diverse posibilitati de cazare in hoteluri Dubai, acestea oferind facilitati la tarife mici, de care nu ai putea beneficia atunci cand alegi sa calatoresti in locatii din Europa.

Totusi, in Dubai intalnim singurul hotel de 7* din lume, Burj al Arab, recunoscut international si considerat o emblema si un simbol al orasului. Acest hotel impresioneaza datorita camerelor luxoase, restaurantelor ce ofera imagini panoramice sau plajelor private situate pe insula artificiala.

In ceea ce priveste gastronomia, aici poti avea parte de experiente culinare prin care poti descoperi diverse feluri de mancare arabeasca, insa foarte multe restaurante s-au specializat si pe diverse meniuri internationale.

Cel mai renumit restaurant de aici este At.mosphere, situat la etajul 122 din cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, care are o inaltime de 829 metri.

Exista foarte multe obiective turistice care merita vizitate atunci cand ajungi in Dubai, iar printre acestea, cele mai cunoscute sunt: Dubai Creek, Burj Khalifa, Dubai Marina, Wafi City, Emirates Tower, Jumeirah Mosque, Dubai Museum sau Insulele Palmier.

Anumite reguli de comportament trebuie respectate atunci cand alegi sa calatoresti in Dubai, iar aceste informatii pot fi aflate din advertoriale despre Dubai.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#vacanta dubai, #sejur Dubai , #agentii turism