Cum sa iti promovezi eficient pensiunea

Advertorial
Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 10:33
29585 citiri
Cum sa iti promovezi eficient pensiunea
foto: unsplash.com

O pensiune la munte sau la mare se dezvolta rapid intr-o o afacere profitabila, iar promovarea acesteia pe retelele de socializare sau pe site-urile de specialitate va atrage clientii mult mai simplu si rapid. Aceste platforme pot fi accesate cu usurinta, lucru care te va ajuta sa te ocupi chiar tu de aceasta parte.

Iata cateva metode la indemana:

Prin site-uri de specialitate

Site-urile de travel specializate si cele de anunturi sunt printre primele locuri in care cei interesati de cazari cauta cele mai bune optiuni pentru bugetul lor. Acestea ofera posibilitatea ca turistii sa faca rezervari direct prin site sau sa fie redirectionati spre numerele de telefon ale proprietarilor.

Daca ai un site dedicat, poti include linkul in descrierea anuntului, iar clientul va face rezervarile acolo.

Pe astfel de site-uri de specialitate poti plati in plus pentru promovarea pensiunii tale, iar atunci cand turistii cauta cazare in Brasov, primele rezultate vor fi cele promovate. Asadar, daca vrei ca anuntul tau sa se afle in primele locuri, vei fi nevoit sa cheltui o anumita suma pe site-ul care gazduieste anuntul.

Vei avea astfel mai multe sanse de a atrage atentia asupra pensiunii tale si de a gasi cat mai multi clienti.

Prin prezenta pe retelele de socializare

Orice business de succes are o activitate insemnata pe platformele de socializare. Poti face asta cu ajutorul postarilor prin care intri in contact cu posibili clienti, dar si prin prezenta pe grupurile special create pentru destinatii turistice.

Grupurile iti permit sa promovezi pensiunea in mod direct si sa ajungi mai usor la publicul tinta. Retelele de socializare iti ofera si posibilitatea sa creezi ad-uri (postari platite) prin care selectezi la cine vrei sa ajunga aceste postari.

In functie de locatia pensiunii tale, ele pot fi setate sa ajunga la oameni din anumite zone ale tarii.

Categoria de varsta poate fi stabilita in functie de cat cheltuie turistii de diferite varste in pensiunea ta de obicei. Poate locatia se adreseaza mai mult tinerilor si este perfecta pentru organizarea petrecerilor.

In cazul in care aceasta este o destinatie preferata de familii sau persoane mai in varsta, audienta se schimba. Pentru astfel de actiuni este important sa iti cunosti publicul si interesele acestuia.

Prin oferte speciale

Reducerile sau pachetele speciale de sarbatori pentru grupuri si cu ocazia anumitor evenimente vor atrage clientii pe care ii cauti. Ofertele speciale pot fi dedicate celor care au mai vizitat pensiunea sau reduceri pentru primele cinci persoane care fac rezervare de Craciun sau Revelion.

De asemenea, reducerile de sezon, cu discounturi de 15-20%, sunt la mare cautare in randul turistilor. Un sistem care te va ajuta sa ai trafic pe site, dar si sa aduci noi clienti este cel de recenzii.

Reducerile pentru o viitoare sedere se pot acorda celor care isi impartasesc parerile despre experienta cazarii in pensiunea ta.

Daca serviciile tale sunt de top, cei care intra in contact cu site-ul pensiunii vor fi incurajati sa o aleaga tocmai datorita recenziilor pozitive.

Prin oferirea de servicii extra

Pentru a transforma pensiunea intr-un loc special, in care turistii revin in fiecare an sau cat mai des, serviciile extra te vor ajuta sa lasi o impresie puternica.

Cateva dintre acestea sunt tururile ghidate in zona, daca in apropiere exista locatii cu istorie sau sate cu arhitectura deosebita.

Serile cu foc de tabara sau filme in curtea pensiunii pot incheia o zi plina de activitati in imprejurimi.

De asemenea, includerea meselor traditionale sau a preparatelor speciale in pretul cazarii reprezinta metode de a atrage tot mai multi turisti interesati de paleta gastronomica a fiecarei zone din tara.

Promovarea pensiunii poate fi facuta chiar de tine, atat cu ajutorul serviciilor oferite prin internet, cat si prin implementarea unor optiuni care sa iti creeze adevarate relatii cu turistii care iti trec pragul. Foloseste-le pe cele care dau rezultatele pe care mizezi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#servicii promovare pensiune, #tehnici promovare oferte cazare , #oferte turism