Cum sa iti ocupi timpul in Cala Millor, Mallorca, fara sa te plictisesti?

Miercuri, 21 Noiembrie 2018, ora 16:01
5405 citiri
Cum sa iti ocupi timpul in Cala Millor, Mallorca, fara sa te plictisesti?

Plaja lunga de 1 km, nisipul fin, apele clare de un albastru fermecator si ideea de relaxare totala au transformat Cala Millor din Mallorca intr-o destinatie ideala pentru familii.

Turismul in Cala Millor nu inseamna, insa, doar soare, plaja si bauturi racoritoare. Cei de la www.calamillor.guru prezinta cateva activitati extrem de interesante care pot fi facute in zona si recomanda micuta localitate spaniola chiar si celor care sunt in cautarea aventurii.

Care sunt activitatile ce pot fi practicate in Cala Millor si le pot oferi turistilor momente de neuitat?

1. Viata de noapte. Ziua relaxare, noaptea distractie. Cu siguranta, timpul dedicat somnului nu este foarte generos in cazul persoanelor care iubesc sa descopere cum se distreaza oamenii in alte parti ale lumii. Exista o multime de baruri atractive, foarte multe cluburi si numeroase evenimente, mai ales in plin sezon. Dupa ora 10:00, sangria incepe sa curga in valuri iar muzica si voia buna invaluie statiunea intr-o atmosfera excelenta.

2. Marineland. Acvariul Marineland este unul dintre obiectivele extrem de atractive pentru toti cei care iubesc viata marina. Aici pot fi intalniti pinguini, lei de mare, delfini si rechini. Langa acvariu exista si o gradina zoologica cu maimute, reptile sau pasari. Este o varianta excelenta pentru petrecerea unei zile pline.

3. Palma de Mallorca. Cei care isi doresc sa viziteze intreaga insula Mallorca pot ajunge in Palma de Mallorca. Si aici exista plaje, cluburi si baruri, insa exista si o multime de alte lucruri interesante, cum ar fi catedrala gotica renovata de Antoni Gaudi sau palatul Almudaina, care dateaza din secolul 13 si este o cladire deosebit de frumoasa in stil arab. Palma de Mallorca este o destinatie ideala pentru un city break, insa poate sa fie gustata si intr-o singura zi de escapada din Cala Millor.

4. Pesterile Dragonului. O excursie de neratat in Cala Millor este cea catre Pesterile Dragonului. Situate in Porto Cristo, la doar 20 de minute cu barca de oras, prezinta cateva peisaje excelente, printre care un lac subteran considerat a fi unul dintre cele mai mari din intreaga lume si o multime de stalagmite si stalactite. Porto Cristo in sine este un loc in care se pot petrece cateva ore, in conditiile in care de-a lungul timpului a fost una dintre cele mai populare atractii de pe intreaga insula. Aici poate sa fie vizitat portul, plaja si pot fi admirate peisajele inconjuratoare.

5. Aventura OffRoad. Sunt destul de multe oferte care ii imbie pe turisti cu excursii offroad pe intreaga insula. Merita din plin incercata o astfel de experienta, mai ales daca excursia se face intr-un jeep 4x4 in care trezeste spiritul de aventura din orice calator.

O vacanta in Cala Millor poate aduce, asadar, o combinatie perfecta intre relaxare, distractie si explorare, asadar, merita din plin sa fie luata in considerare pentru urmatoarea escapada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Cala Millor Mallorca, #vacanta Mallorca , #destinatii