Cauti un troler de calitate? Iata care este modelul potrivit in functie de tipul de calatorie!

Advertorial
Luni, 01 Aprilie 2019, ora 17:42
13730 citiri
Cauti un troler de calitate? Iata care este modelul potrivit in functie de tipul de calatorie!

Tipul de vacanta in care urmeaza sa pleci dicteaza si modelul de troler pe care trebuie sa il iei cu tine. Caracteristicile cheie pe care le bifeaza cu succes un produs de calitate sunt: rezistenta, spatiul din interior si manipularea usoara. Insa dincolo de aceste criterii generale, vei afla ca mai exista cateva aspecte carora trebuie sa le acorzi atentie pentru ca vacanta ta sa fie una reusita.

Iti prezentam mai jos un ghid complet al calatorilor care iti va deveni un camarad de nadejde pentru fiecare calatorie pe care o vei planifica de acum incolo.

Trolerele de cabina, perfecte pentru o vacanta de cateva zile

Te-ai hotarat sa te deconectezi timp de cateva zile de la grijile cotidiene si sa pleci intr-o capitala europeana la care visezi de ceva vreme.

Daca nu vrei sa faci multe cumparaturi in strainatate, atunci nu vei avea nevoie de un bagaj de cala, ci doar de un troler de cabina.

Nu mai trebuie sa iti pierzi timpul cu griji si masuratori pentru roti si manere fiindca un astfel de produs se incadreaza perfect in restrictiile impuse de companiile aeriene.

Ca sa te asiguri ca alegi un troler de calitate, cumpara un produs confectionat din tesatura high tech rezistenta impotriva zgarieturilor, impermeabila, ce ofera protectie chiar si impotriva petelor.

Chiar daca materialul este rigid pentru a oferi rezistenta produsului, pastreaza totusi o greutate minima pentru bagaj, astfel incat sa nu depasesti limitele companiei pentru bagajele de mana.

Mizeaza pe un troler care este prevazut cu roti realizate din silicon, foarte rezistente si silentioase. Pentru o manipulare mai usoara alege un produs care are sistem de rotatie de 360 de grade.

Fiindca spatiul de depozitare este o caracteristica extrem de importanta atunci cand cumperi un troler, opteaza pentru un model cu compartimente spatioase, prevazut cu buzunare speciale pentru depozitarea hainelor si a incaltamintei.

Trolerele laptop, aliatul tau intr-o calatorie business

Laptopul este un partener de nedespartit pentru omul de afaceri modern. Daca trebuie sa calatoresti des in strainatate, nu orice bagaj de calatorie iti va fi de folos.

Ai nevoie de un produs care sa imbine greutatea minima, eleganta si organizarea interna. Nu vei gasi ceva mai bun decat trolerele laptop!

Un troler de calatorie care are in componenta si o geanta detasabila pentru laptop este ideal pentru orice calatorie de afaceri.

Mai mult de atat, pentru a-ti proteja bunurile, ai nevoie de un troler prevazut cu un sistem de inchidere prin lacatel cu cifru si TSA (Transportation Security Administration - un sistem acceptat si aprobat de catre Departamentul de Siguranta al Statelor Unite ale Americii).

In noua colectie Roncato de pe valigeria.ro vei gasi cu siguranta un troler de calitate care sa te insoteasca de acum incolo in calatoriile business pe care le vei face.

Toate produsele destinate celor care calatoresc des in interes de serviciu sunt dotate cu diverse buzunare pentru a cara cu usurinta laptopul, tableta, documentele sau alte accesorii de tip business, oferind astfel suficient spatiu atat pentru organizarea instrumentelor de lucru, cat si pentru haine.

Trolerele medii, solutia eficienta pentru o calatorie mai lunga

Daca urmeaza sa pleci din tara pe o perioada de o saptamana ori putin mai mult, atunci trebuie sa iei in considerare ca vei avea nevoie de bagaj de cala. In acest caz, trolerele medii iti usureaza misiunea si te ajuta sa te organizezi mai bine.

Este important sa alegi un model usor de manevrat, incapator si versatil, neaparat realizat din materiale rezistente la uzura.

Probabil ai mai auzit ca exista cazuri in care calatorii si-au gasit bagajul de cala deteriorat din cauza conditiilor de transport.

Cu siguranta si calitatea materialelor a contat mult in astfel de situatii, asa ca este indicat sa investesti intr-un model care este confectionat din materiale rezistente, cu fermoar rezistent si care este securizat cu cifru in tripla combinatie si sistem TS.

Un produs care are compartiment interior dublu cu perete despartitor si fermoare si este extensibil iti va fi de un real ajutor atunci cand te vei intoarce cu mai multe cumparaturi decat te gandisei.

Avand in vedere ca acest tip de bagaj are o dimensiune mai mare si este mai greu, este important sa fie cat mai usor de manevrat.

Spre exemplu, poti sa achitionezi un produs care are doua manare fixe, unul situat in partea de sus a bagajului, iar celalalt pe partea laterala astfel incat sa ofere mai multe metode de manevrare.

De mare ajutor se va dovedi si un troler dotat cu patru roti de inalta calitate ce permit rotirea la 360 de grade.

Un troler de calitate ofera mai mult decat ceea ce ceri, asa ca este important sa gasesti un brand de incredere care stie deja de ce are nevoie un calator.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#troler laptop, #troler cabina , #calatorie