Cat costa pachetele de Revelion pe Valea Prahovei

Luni, 30 Decembrie 2019, ora 13:17
6397 citiri
Cat costa pachetele de Revelion pe Valea Prahovei
Foto: Arhiva Pixabay

Hotelurile si pensiunile de pe Valea Prahovei sunt si in acest an cautate de Revelion. Pachetele costa intre 700 si 8.300 de lei, dar se pot inchiria si pensiuni la 10.000 de lei. Printre surprizele pregatite turistilor se numara balurile mascate si concertele.

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit, si anul acesta, oferte pentru toate buzunarele astfel incat locurile de cazare sa nu ramana neocupate.

Fie ca sunt mai cu dare de mana sau nu, turistii vor ca noaptea dintre ani sa o petreaca departe de casa. Iar pachetele pregatite pentru Revelion aproape ca s-au epuizat.

Un hotel de patru stele din Sinaia a pregatit un sejur de trei nopti, pentru perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, la pretul de 1.795 lei de persoana in camera dubla si 2.135 lei de persoana in camera junior suite. Sejurul de patru nopti, la acelasi hotel, costa de la 2.035 de lei de persoana la 2.395 de lei de persoana. Turistii sunt intampinati, la sosire, cu sampanie si piscoturi.

In aceste tarife sunt incluse cazarea cu mic dejun bufet, cina fara bauturi, cina festiva de Revelion, brunch si carnaval. In fiecare seara va fi program cu muzica live, iar pentru noaptea de Anul Nou este pregatit un foc de artificii. In plus, turistii vor avea si "surprize din partea casei".

Hotelul ofera acces la Internet, parcare gratuita cu supraveghere video, billiard si tenis de masa.

Revelionul, mai ieftin la unitatile de cazare cu mai putine stele

De exemplu, un hotel de 2 stele, situat in centrul statiunii Sinaia, propune un sejur special dedicat Anului Nou. Aici, pachetul de patru nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva si program artistic porneste de la 1.390 de lei, pentru doua persoane. Va fi cina festiva si program artistic, iar turistii au acces la parcare, piscina si sala de fitness.

O varianta mai ieftina pentru petrecerea Revelionului la munte este pensiunea

O astfel de unitate din Busteni se inchiriaza integral, unui singur grup, pretul fiind, pentru 4 nopti, de 4.800 de lei. O alta pensiune, tot din statiunea aflata la poalele Caraimanului, este de inchiriat, de Revelion, la pretul de 10.000 de lei.

La o cabana din Busteni, pachetul pentru noaptea dintre ani costa 2.120 de lei de persoana pentru 4 nopti. De Revelion va fi un spectacol si muzica live cu invitati surpriza, jocuri de artificii si sampanie, iar pe 1 ianuarie administratorii cabanei au pregatit un carnaval, care costa 250 de lei de persoana. Turistii trebuie sa vina costumati, iar cel mai original costul va fi premiat.

La un hotel de 3 stele din Busteni, sejurul de Revelion costa intre 1.510 lei si 1.890 de lei, de persoana, in functie de camera aleasa. Pachetul include cazarea pe 4 nopti, mic dejun, cina festiva de Revelion si cina festiva in prima zi a anului 2020. Pe toata perioada sejurului clientii mai beneficiaza de parcare si wi-fi gratuit, iar cinele festive vor fi completate de program artistic.

O statiune de pe Valea Prahovei mai ieftina este Azuga, aflata la limita cu judetul Brasov. Aici, turistii pot opta pentru cazarea la pensiuni.

Sejurul de Revelion la o astfel de unitate costa 4.140 de lei pentru un grup de sase persoane, 3 nopti, dar fara masa. Pensiunea se inchiriaza unui singur grup de sase persoane.

La un hotel de 3 stele din Azuga, sejurul din 30 decembrie costa 1.636 de lei de persoana, pentru 4 nopti. Pachetul include mic dejun, masa festiva cu preparate cu specific romanesc si international, program artistic si foc de artificii. Pe 1 ianuarie vor fi brunch si cina-bufet suedez.

Pentru turistii cu dare de mana, un hotel de lux din Poiana Brasov a pregatit preturi de la 6.700 lei la 8.340 lei. Sejurul cuprinde 5 nopti de cazare, cu demipensiune, seri festive si concerte. De asemenea, se dau vouchere SPA, iar accesul este gratuit la piscina, saune, jacuzzi, fitness si hot tub exterior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#pachete revelion valea prahovei , #Revelion